Πλάνα από το λαμπερό πάρτι γενεθλίων της Ελένης Φιλίνη - Τα σχόλια για την ηλικία της

«Με έχει φλερτάρει άνδρας 35 χρονιά μικρότερος»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πλάνα από το λαμπερό πάρτι γενεθλίων της Ελένης Φιλίνη - Τα σχόλια για την ηλικία της

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Φιλίνη γιόρτασε τα γενέθλιά της και η κάμερα του Mega Καλημέρα βρέθηκε στο σημείο, που έγινε το λαμπερό πάρτι γενεθλίων της. Η ηθοποιός ήταν απαστράπτουσα και εντυπωσιακά ντυμένη, με πλάνα που είδαμε να δείχνουν πόσο χαρούμενη ήταν με την όλη στιγμή.

Στη συνέχεια την είδαμε να παραχωρεί προσωπικές δηλώσεις στην εκπομπή και φυσικά η ρεπόρτερ δεν μπόρεσε να αποφύγει την ερώτηση, που αφορούσε στην ηλικία της ηθοποιού. Να τονίσουμε εδώ πως η παρουσία της και η λάμψη του προσώπου της είναι αναλλοίωτη μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και για το λόγο αυτό δε θέλει να αποκαλύψει το πόσο χρονών είναι.

Τα χρόνια σίγουρα περνάνε και ό,τι και να γίνεται εκείνη παραμένει δραστήρια και φοβερά κοινωνική. Οι ιστορίες, που έχει να αφηγηθεί γενικότερα από το χώρο του θεάτρου προέρχονται από το 80' και μετά, συνεπώς για τους πολύ περίεργους θα πρέπει να ψάξουν από εκεί και πριν για την πραγματική της ηλικία.

Τα σχόλια σχόλια της Ελένης Φιλίνη για τα γενέθλια της

«Ο χρόνος είναι σχετικός, αν δεχτούμε τον Αϊνστάιν έχω νιώσει πολύ μεγάλη και πολύ μικρή. Δεν λέω ηλικία γιατί ό,τι και να πω δεν θα με πιστέψουν. Με έχει φλερτάρει άνδρας 35 χρονιά μικρότερος», είπε η Ελένη Φιλίνη.

«Κόντεψα να πεθάνω, έζησα από θαύμα»

Καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Ελένη Φιλίνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν κάποια χρόνια, το οποίο μάλιστα κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή με τη συμμετοχή της στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» και εκθείασε το νέο πρότζεκτ του Mega.

«Η σειρά αυτή είναι κινηματογράφος. Έχουν προσεχτεί όλες οι λεπτομέρειες. Ο Θοδωρής είναι ιδιοφυία. Ήξερα τις δουλειές του Παπαδουλάκη. Όταν διάβασα το σενάριο και μίλησα μαζί του είπα "ναι αξίζει ο κόπος να το κάνω αυτό. Ένας ρόλος που δεν έχω ξανακάνει, δεν μ’ έχετε ξαναδεί», είπε αρχικά για το Κομάντα και Δράκοι.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο πρόβλημα υγείας της, είπε: «Κυριολεκτικά κόντεψα να πεθάνω. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι και επειδή δεν το είχα καταλάβει, ίσως και αυτό με έκανε να γλιτώσω. Δεν ήξερα τη σοβαρότητα της κατάστασης».