«Αφού είναι άχρηστη, γιατί υπάρχει;» - "Άναψε φωτιές" ο Μεγακλής Βιντιάδης με τις δηλώσεις του για την Μιμή Ντενίση

Σχολίασε και τον Μάρκο Σεφερλή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αφού είναι άχρηστη, γιατί υπάρχει;» -

Ο Μεγακλής Βιντιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Τρίτης 24/5, και σχολίασε ορισμένες από τις μεγάλες προσωπικότητες στον χώρο της ελληνικής showbiz, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Μάρκος Σεφερλής που έχει προκαλέσει μεγάλο "σάλο" με το "Super Mommy", αλλά και η Μιμή Ντενίση.

Ο ίδιος, τόνισε πως η ηθοποιός έχει δεχθεί απίστευτη αρνητική κριτική στο παρελθόν, όμως, έχει κάνει κι εκείνη πολλά πράγματα και έχει προκαλέσει με την συμπεριφορά της. Όσον αφορά, βέβαια, τον Σεφερλή εξήγησε πως φταίει για τα σχόλια που έχει ακούσει, καθώς το χιούμορ πρέπει να σταματά όταν πρόκειται για σοβαρά θέματα. Ύστερα μίλησε για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε τις απιστίες του.

Οι δηλώσεις του Μεγακλή Βιντιάδη για τον Μάρκο Σεφερλή

«Μένω έκτος Αθηνών, γιατί δεν μου αρέσει η φασαρία, είμαι λάτρης της θάλασσας. Με την σύζυγο είμαστε πάνω από 20 χρόνια, μία χαρά τα πάμε που υπάρχει απόσταση. Η πιο μεγάλη επιτυχία μου ήταν το “Αλάτι και πιπέρι”, ο “Συνήγορος”, ο “Ονειροπαρμένος” και το “Εκείνες κι εγώ”», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η Μιμή Ντενίση έχει δεχθεί αρνητική κριτική, τί της έχουν σούρει και τί έχει κάνει! Αφού είναι άχρηστη, γιατί υπάρχει; Φταίει και κάπου ο Μάρκος, το χιούμορ έχει όρια, άλλο χιούμορ άλλο ξεφωνίζω. Έχω δουλέψει ως σερβιτόρος, ως dj, σε ό,τι κάνω είμαι κάλος.

Οι συμπεριφορές που καταγγέλλονται είναι καταδικαστέες, τους ήξερα προσωπικά, άλλα δεν γνώριζα το παρασκήνιο αυτό. Ήμουν πάντα σε υπερένταση ως σκηνοθέτης, κάποιες φορές δεν πήγαινε καλά και με έπιανε εκνευρισμός, λάθος σωστό δεν ξέρω».

«Έχω απιστήσει πολλές φορές, 2 φορές το είπα. Την ώρα που το είπα ήρθε εκνευρισμός. Μου έχουν πει ότι με έχουν απατήσει, ήθελα να μάθω τον λόγο», κατέληξε.

«Δεν ξέρω αν είναι πραγματικά τα λεφτά που δίνουν στη Μενεγάκη»

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο Λοιπόν ο Μεγακλής Βιντιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην ελληνική τηλεόραση αλλά και στις απολαβές που θα έχει από το Mega.

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, ενώ οι φήμες την θέλουν να χρυσοπληρώνεται για αυτό.

Δεν ξέρω αν αυτά τα λεφτά είναι πραγματικότητα, μπορεί και να είναι… μπράβο της, δεν μπορείς να πεις κάτι, αφού μπορεί και το κάνει, είναι χρόνια στο χώρο και ξέρει τα πράγματα. Καλό ήταν που έκανε παύση μία σεζόν η Ελένη Μενεγάκη, ήταν υπέρ της. σωστή ενέργεια. Με την εμφάνιση που θα κάνει θα έχει τηλεθέαση κι η διάρκειά της, εξαρτάται από τον τρόπο και το περιεχόμενο της εκπομπής, πως θα διαχειριστεί το πράγμα.

Μεγακλής Βιντιάδης Μενεγάκη

Στην ελληνική τηλεόραση θεωρείς ότι υπάρχει ανακύκλωση προσώπων;

Είναι μία ανακύκλωση προσώπων και προγραμμάτων «Φύγε εσύ, έλα εσύ»… αυτό γίνεται. Υπάρχει μία ανακύκλωση παρουσιαστών, στο τέλος, μετά από προτάσεις καταλήγουν να το παορυσιάσει ο «τάδε», που είναι πάλι ο ίδιος.