Κωνσταντόπουλος: «Να κάθομαι να ασχολούμαι με...» -Βγήκε στον αέρα του ALPHA και "άδειασε" την Ταραμπάνκο

Μετά την αποκάλυψη πως... τον χώρισε γιατί είχε παράλληλη σχέση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντόπουλος: «Να κάθομαι να ασχολούμαι με...» -Βγήκε στον αέρα του ALPHA και

Σούσουρο επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση του χωρισμού της Κάτιας Ταραμπάνκο με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο την ώρα που γινόταν λόγος πως θα παντρευτούν και μάλιστα η πρόταση γάμου έχει γίνει. Ο tattοo artist λοιπόν, δεν δίστασε να βγει δημόσια και να αποκαλύψει πως η καλή του διατηρούσε παράλληλη σχέση.

Τι και αν είχε κάνει τατουάζ το όνομα της, τι και αν ήταν στήριγμα της όσο βρισκόταν μέσα στο Survivor 5, το μοντέλο βρήκε νέα αγκαλιά... και μάλιστα όσο ήταν ήδη σε σχέση μαζί του.

Οι νέες δηλώσεις του Κωνσταντόπουλου για το χωρισμό με την Ταραμπάνκο

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, μετά την αποκάλυψη για το χωρισμό τους, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και "άδειασε" την πρώην αγαπημένη του.

«Εγώ δεν έχω καμία σχέση και καμία επαφή με την Κρήτη. Να τη συνοδεύσω που; Από όσο ξέρω δεν τη συνόδευσα εγώ. Δε μπορώ να βρίσκομαι σε δυο μέρη ταυτόχρονα. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Δεν είναι πικρία, απογοήτευση είναι. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα…

Ναι την έχω κάνει τατουάζ, της είχε γίνει πρόταση… Όλα αυτά τα ωραία πράγματα. Παρακάτω. Από όσο ξέρω έχει κάτι άλλο αυτή τη περίοδο. Από όσο ξέρω. Οι φήμες έτσι λένε. Από εκεί και πέρα δε ξέρω τι να πιστέψω και τι όχι αλλά για να το λένε οι φήμες έτσι θα είναι. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί της. Το μόνο πράγμα που της είπα είναι καλή τύχη.

Εκείνη επίσης δεν επικοινώνησε. Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Έχω να τρέξω δουλειές Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, θα κάθομαι να ασχολούμαι με την Κάτια, είναι δυνατόν; Πολλή έκταση δεν έχει πάρει το θέμα; Εκείνη με έφερε στο προσκήνιο αλλά μάλλον δεν ήθελε να συνεχίσω να είμαι μαζί της στο προσκήνιο» είπε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Το μονόπετρο της Κάτια Ταραμπάνκο από τον σύντροφο της Δώρη

Στην εμφάνιση της μάλιστα στο Ποιος είναι πρωινιάτικα την Πέμπτη 12/5 έγινε μια πολύ όμορφη αποκάλυψη για τους δύο τους λίγο πριν το χωρισμό, καθώς η Κάτια επέλεξε να φορέσει το μονόπετρο, που της είχε δώσει.

Πρόκειται για μια πολύ όμορφη πράξη αγάπης, για ένα δώρο από εκείνον προς το μοντέλο, θέλοντας έτσι να της αποδείξει πως η οικογένεια του την αποδέχεται στο πλάι του, όπως είπε και η ίδια.

Να σημειωθεί εδώ πως το δαχτυλίδι το έχει από την μητέρα του, η οποία σήμερα δε βρίσκεται στη ζωή.