Μαθεύτηκε: Πολύ ευχάριστα νέα για τον Μουτσινά

Εκτός από την τηλεόραση θα τον βλέπουμε και...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαθεύτηκε: Πολύ ευχάριστα νέα για τον Μουτσινά

Μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να περνάει μια δύσκολη τηλεοπτική περίοδο, καθώς η εκπομπής του, Καλό Μεσημεράκι που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ, σημειώνει πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης σε σύγκριση με αυτά που έκανε πέρσι, ωστόσο, μην ξεχνάμε πως είναι και ηθοποιός...

Από τον χειμώνα λοιπόν, θα τον βλέπουμε και στο θεατρικό σανίδι, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει και θα βρίσκεται στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Νίκου Μουτσινά

Συγκεκριμένα, όπως γράφεται ο Νίκος Μουτσινάς θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο έργο που «Η Τρελή του Σαγιό» του Ζαν Ζιρωντού. Ο ηθοποιός, θα αναλάβει τον ρόλο του Ρακοσυλλέκτη, ενός δαιμόνιου πλανόδιου θεατρίνου.

Νίκος και Ελισάβετ είναι πολύ καλοί φίλοι, καθώς γνωρίζονται πολλά χρόνια, ενώ τους βλέπουμε και τα Σάββατα στο show The Masked Singer όπου πετάνε απίστευτες ατάκες.

Νίκος Μουτσινάς θεατρική παράσταση

Το μέλλον της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ

Το μεσημέρι του Σαββάτου 30/4 η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» συνάντησε την Ματίνα Νικολάου, ή αλλιώς «Βάνια» από το Καλό Μεσημεράκι και πέρασε από μία μικρή "ανάκριση". Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή της εκπομπής στην παλιά της ώρα αλλά και για το συμβόλαιό της.

«Δεν μπορούσα εγώ στις 16.00 και το κάναμε πάλι στις 15.00. Μία ώρα διαφορά δεν έχει μεγάλη διαφορά. Ό,τι είναι καλύτερο και ό,τι βολεύει. Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα! Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς γιατί επέστρεψε στις 15.00, αλλά νομίζω έγινε για καλό. Όλες οι αλλαγές για καλό γίνονται σε αυτή τη ζωή».

Το «Καλό Μεσημεράκι» θα συνεχιστεί και του χρόνου και η Ματίνα Νικολάου θα συμμετέχει ξανά, παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΪ. «Η εκπομπή θα υπάρξει του χρόνου, βέβαια. Έτσι είναι προγραμματισμένο. Κι εγώ θα υπάρξω, γιατί έτσι είναι προγραμματισμένο. Εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι τέλη Αυγούστου. Κάποια στιγμή θα το ανανεώσω φαντάζομαι! Συνεχίζει κανονικά η εκπομπή και εγώ το ίδιο».