Survivor 5: Η Αβραμάκη έκραξε χωρίς τέλος τον Καραγκούνια - «Κατάφερε να με βγάλει εκτός εαυτού»

Καταπέλτης η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η Αβραμάκη έκραξε χωρίς τέλος τον Καραγκούνια - «Κατάφερε να με βγάλει εκτός εαυτού»

Το πρωί της Τρίτης (24/5) η Σοφιάνα Αβραμάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για την εμπειρία της στο Survivor 5 μιας και ήταν μια από τις παίκτριες όπου συζητήθηκε αρκετά. Μάλιστα, να τονίσουμε πως ήταν η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της ίδιας με την σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη.

Μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δεν δίστασε να ρίξει τα "καρφιά" της προς τον Τάκη Καραγκούνια τον οποία είδαμε να αποχωρεί επίσης από τον Άγιο Δομίνικο μετά από την ψηφοφορία του κοινού. Μάλιστα, πολλά έχουν ακουστεί για τον ίδιο τις τελευταίες ημέρες καθώς θέλουν την παραγωγή να παίρνει πίσω τα λεφτά που του έδωσαν.

Μεταξύ άλλων, η Σοφιάνα ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Ο Τάκης είναι ο μοναδικός άνθρωπος που κατάφερε να με βγάλει εκτός εαυτού».

Οι αιχμηρές δηλώσεις της Αβραμάκης για τον Καραγκούνια στο Survivor 5

«Μια φίλη μου είπε...» - Η μακροσκελής ανάρτηση της Σοφιάνας Αβραμάκη για το Survivor 5

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης 18/4 η Σοφιάνα Αβραμάκη. Η ίδια φυσικά αναφέρθηκε στο Survivor 5 και στην μοναδική εμπειρία που έζησε.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην καθημερινότητα, ωστόσο σιγά σιγά βρίσκει ξανά τα πατήματά της, βέβαια οι μελανιές στο σώμα της καλά κρατούν. Η ίδια λοιπόν δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από τους στίβους μάχης και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Πέρασε κιόλας μισός μήνας από την αποχώρηση μου από το #survivor .. αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για όλο αυτό που έζησα, μακάρι να είχαν όλοι τη δυνατότητα να το ζήσουν.. Ήταν ένα μάθημα ζωής που μου δίδαξε όλα αυτά που στην έξω ζωή θεωρείς δεδομένα και πολλές φορές στέκεσαι αχάριστος απέναντι τους όταν τα έχεις.. Μέσα στο παιχνίδι απέκτησαν όλα διαφορετικό νόημα.. Μια μπουκιά φαγητό, μια αγκαλιά, ένα λεπτό επικοινωνίας με οικογένεια και φίλους, ήταν αρκετά για να είσαι ευτυχισμένος..

Μια φίλη μου είπε «Οποίος κοιτάζει έξω ονειρεύεται, οποίος κοιτάζει μέσα ξυπνάει».. Αισθάνομαι, λοιπόν, περήφανη για τον εαυτό μου, αυτόν που διατήρησα αυθεντικό και αναλλοίωτο από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες.. Ανακάλυψα ποια είναι η Σοφιανα, τι θέλει και τι μπορεί!
Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη και την αγάπη που μου δείξατε κ κατόρθωσα να φτάσω τόσο μακριά σε αυτό το πανέμορφο ταξίδι.. Να θέτετε στόχους, να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να θυμόσαστε ότι η δύναμη της ψυχής σας και το πάθος θα σας οδηγήσουν στην κατάκτησή τους!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.. »