«Δεν περίμενα ότι...» - Αποκαλυπτικός ο Χριστόφορος Κατσιάνας μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 6

Όλα όσα είπε στον αέρα του Breakfast@Star

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν περίμενα ότι...» - Αποκαλυπτικός ο Χριστόφορος Κατσιάνας μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 6

Στην τελική ευθεία για τον τελικό βρίσκεται το MasterChef 6, ενώ χτες το βράδυ 23/5, μια ανάσα πριν την τελική 5αδα αποχώρησε ο Χριστόφορος Κατσιάνας, ο οποίος σήμερα το πρωί βρέθηκε στον καναπέ του «Breakfast@Star» και μίλησε με περίσσια ειλικρίνεια για όλους και για όλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστόφορος αποχώρησε έπειτα από τη δοκιμασία του Mystery Box, το οποίο ήταν και το τελευταίο για τον φετινό διαγωνισμό.

Αποκαλυπτικός ο Χριστόφορος που αποχώρησε από το MasterChef

Ο μάγειρας μίλησε για τις σχέσεις των παικτών μέσα στο παιχνίδι, ενώ ανέφερε και τους ανθρώπους που ήρθαν πιο κοντά σε εκείνον. «Θυμάμαι ξέφυγα όταν μου έδωσε το καλαμπόκι ο Μπόμπαινας. Και μπορεί να έχω χαμόγελο αλλά όλοι μας περάσαμε καραντίνα. Αυτό που περνάγαμε ήταν καραντίνα».

«Δεν είναι εύκολο να συμβιώνεις με τόσα άτομα. Τσακώνεσαι μαλώνεις και μετά τα ξαναβρίσκεις σαν οικογενεία γίναμε. Περάσαμε πολλές μέρες όλοι στο σαλόνι να συζητάμε. Τελικά εγώ κρατάω από όλους τις καλές μας στιγμές».

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφέρει την εμπλοκή των συγγενών στην τελευταία του δοκιμασία, αλλά και τον ρόλο που παίζει η μητέρα του στην ζωή του.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι ήταν βέβαιος για τις δυνάμεις του, αλλά πως δεν περίμενε ποτέ πως θα κατέληγε στην τελική πεντάδα. «Πέρασε πολύς καιρός, δεν το περίμενα ότι θα φτάσω στους 5. Εγώ ήμουν σίγουρος ότι θα φύγω ότι διαγωνίστηκε με τον Νίκο τον Ιταλό, απλά του έκατσε μια ατυχία».

Λύγισε το Twitter με το χθεσινό 23/5 επεισόδιο του MasterChef

Δεν είναι λίγες οι φορές που όσα διαδραματίζονται στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, γίνονται επίκεντρο του σχολιασμού των χρηστών στο Twitter. Έτσι και στο επεισόδιο της Δευτέρας 23/5 στο MasterChef 6 οι χρήστες δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν όπως φαίνεται ούτε εκείνοι τα δάκρυά τους μιας και οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν στην κουζίνα και για το τελευταίο «Mystery Box» της χρονιάς ενώ υποδέχτηκαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης υποδέχθηκε τους γονείς του, η Ελπίδα την κολλητή της, ο Νικήτας τους γονείς του αλλά και την σύντροφό του, η Καλλιόπη την μητέρα και τον σύντροφό της και ο Παναγιώτης την μητέρα του με τον αδερφό του ενώ ο Χριστόφορος τη μητέρα και τα δύο αδέρφια του.

Όπως ήταν επόμενο οι παίκτες βρισκόντουσαν σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση καθώς είχαν να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα εδώ και μήνες αλλά μαζί με τους διαγωνιζόμενους «λύγισε» και το Twitter το οποίο ήταν εκεί για ακόμη μία φορά και σχολίασε τα πάντα.