Τάκης Φύσσας: Σπάνια εμφάνιση στους δρόμους της Αθήνας - Μαζί του η κούκλα κόρη του

Έχει μεγαλώσει πολύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τάκης Φύσσας: Σπάνια εμφάνιση στους δρόμους της Αθήνας - Μαζί του η κούκλα κόρη του

Λίγες ημέρες μετά την είδηση για τον ποδοσφαιριστή που έγινε πατέρας, άλλος ένας εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια της βόλτας του στους δρόμους της Αθήνας. Ο λόγος για τον Τάκη Φύσσας. Μαζί του ήταν και η μεγάλη του κόρη, Ραφαέλα, καθώς και η γυναίκα του Χριστίνα.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2004 και μαζί έχουν αποκτήσει άλλη μία κόρη, την Σήλια που ήρθε στον κόσμο 11 χρόνια πριν. Η Ραφαέλα γεννήθηκε το 2005 και είναι, πλέον, 17 χρονών. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, έχει γίνει ολόκληρη κοπέλα ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της θυμίζουν τον πατέρα της.

Ο Τάκης Φύσσας σε σπάνια έξοδο με την μεγάλη κόρη και την γυναίκα του

Οι τρεις τους ήταν ντυμένοι απλά και συζητούσαν προχωρώντας στο πεζοδρόμιο. Με πουκάμισο και σακάκι ο ίδιος, συνόδευσε τις δύο γυναίκες της ζωής του, οι οποίες φορούσαν αθλητικά, διατηρώντας όμως την κομψότητά τους με το υπόλοιπο σύνολο.

Τάκης Φύσσας

Ο Τάκης Φύσσας με την γυναίκα και την κόρη του

Ο Τάκης Φύσσας με την μεγάλη του κόρη και την γυναίκα του

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Ο Τάκης Παναγιώτης Φύσσας γεννήθηκε στην Αθήνα, 12 Ιουνίου 1973 και είναι Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, μέλος της Εθνικής Ελλάδος που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από τους ερασιτέχνες του Πανιωνίου. Έκανε το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική στις 27 Ιανουαρίου 1991 ως ερασιτέχνης, όταν ο Πανιώνιος έβαλε την ερασιτεχνική του ομάδα τη 16η αγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το ίδιο έτος εντάχθηκε στην επαγγελματική ομάδα.

Αγωνίστηκε στον Πανιώνιο ως το τέλος του 1998, κατακτώντας μαζί του το κύπελλο Ελλάδας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό ως το 2003, στην πορτογαλική Μπενφίκα και στη σκωτσέζικη Χαρτς. Το 2007 επανήλθε στον Παναθηναϊκό και τον Ιούλιο του 2008 αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, σε ηλικία 35 ετών.

Το ντεμπούτο του με την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1999, στη φιλική αναμέτρηση εναντίον της Φινλανδίας στην Κύπρο. Συνολικά με τη γαλανόλευκη φανέλα αγωνίστηκε 60 φορές και σημείωσε 4 τέρματα.

Κορυφαία στιγμή της καριέρας του υπήρξε η κατάκτηση του Euro 2004 στην Πορτογαλία, όπου αγωνίστηκε και στους έξι αγώνες της Ελλάδας. Ήταν επίσης μέλος της ομάδας που συμμετείχε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών το 2005 στη Γερμανία.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την πολιτική και στις βουλευτικές εκλογές του 2019 έθεσε υποψηφιότητα στην περιφέρεια Α' Ανατολικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία.