Παραμένει κουκλάρα η "Μίλιτσα" από την σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» - Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός;

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Παραμένει κουκλάρα η

Μια σειρά η οποία έχει μείνει διαχρονική καθώς αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές του MEGA ήταν και οι «Λατρεμένοι μου γείτονες» μιας και η πλοκή είχε αρκετό ενδιαφέρον. Μάλιστα, ανάμεσα στα άτομα που κέντρισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ήταν και η Μίλιτσα.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Δημητρίεβιτς υποδύθηκε τον ρόλο της οικιακού βοηθού την χρονική περίοδο 2007 με 2008. Μπορεί να την είδαμε μόνο σε κάποια επεισόδια ωστόσο κατάφερε να μείνει αξέχαστη στους τηλεθεατές. Έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή αναζήτηση και να δούμε πως είναι σήμερα.

Πλέον η ίδια έχει αποκτήσει δυο κόρες, την Σόφη και την Ζωή οι οποίοι είναι καρποί του έρωτά της με τον Θανάση Ευθυμιάδη καθώς οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Για την Άννα» το 2006. (Δείτε επίσης πως είναι σήμερα η μικρή Μπέτυ από την σειρά)

Έτσι είναι σήμερα η Άννα Δημητρίεβιτς

Έτσι είναι σήμερα η Άννα Δημητρίεβιτς

Άννα Δημητρίεβιτς - Αποκλειστική φωτογραφία

Άννα Δημητρίεβιτς - Έτσι είναι σήμερα

Τι κάνει σήμερα η "Λίζα" από τους Λατρεμένους μου γείτονες - Ο θάνατος που την έκανε να πάρει κιλά

Η Σμαράγδα Καλημούκου που έγινε γνωστή μέσα από την σειρά "Λατρεμένοι μου Γείτονες", μίλησε στην εκπομπή Pop up και αναφέρθηκε στη ζωή της σήμερα, στην ενασχόλησή της με το modeling και όχι μόνο.

«Έχουν περάσει 13 χρόνια από τη σειρά και μπορεί να φοράω μάσκα και γυαλιά και να με αναγνωρίζουν από τη φωνή. Μου κάνει εντύπωση και με ρωτάνε και πολύ μικρότερες ηλικίες που προφανώς το ξέρουν από τις επαναλήψεις. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό, αν και ντρέπομαι γενικά. Είμαι λίγο ντροπαλή.

Πλέον είμαι brand ambassador σε μια εταιρεία με plus size ρούχα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό. Αγαπάμε και αναδεικνύουμε τις γυναικείες καμπύλες.

Δεν έχω δεχτεί ποτέ αρνητικά σχόλια για το σώμα μου, ή τουλάχιστον δεν το έχω αντιληφθεί. Δυστυχώς είχα την άτυχη στιγμή στη ζωή μου, να χάσω τη μητέρα μου και τότε έβαλα κιλά, αλλά βγήκα πιο δυνατή. Με βοήθησε πάρα πολύ η δουλειά μου, οπότε είμαι εδώ και συνεχίζω» είπε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καλημούκου. H μικρή Λυδία ωστόσο, τι κάνει σήμερα;