«Ποτέ δεν ήθελα να γίνω...» - Ο Θοδωρής Φραντζέσκος αποκαλύπτει για την καριέρα του

«Τότε ήταν πολύ της μόδας»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ποτέ δεν ήθελα να γίνω...» - Ο Θοδωρής Φραντζέσκος αποκαλύπτει για την καριέρα του

Λίγες ημέρες μετά τον αποκαλυπτικό Γιώργο Ηλιόπουλο, ο Θοδωρής Φραντζέσκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη, το μεσημέρι της Τρίτης 24/5 και μίλησε για την καριέρα του στην υποκριτική και τον τρόπο με τον οποίο κατέληξε να ασχολείται τελικά με αυτήν, αφήνοντας πίσω τις σπουδές του στον χώρο των επιχειρήσεων που είχε ήδη ξεκινήσει.

Ο νεαρός ηθοποιός εξήγησε πως πάντα του άρεσε να ασχολείται με πράγματα που συμπεριλαμβάνονται στην ηθοποιία, ωστόσο δεν είχε ανακαλύψει ότι ήταν κάτι που θα ήθελε να ακολουθήσει για πάντα στη ζωή του ως επάγγελμα. Αυτό συνέβη κατά τις σπουδές του, όπου αντιλήφθηκε ότι δεν του ταίριαζαν.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Φραντζέσκου

«Νομίζω ότι μου άρεσε πάρα πολύ ο χώρος του θεάματος και η μουσική. Ξεκίνησα να παίζω κιθάρα, λοιπόν, μικρός. Πάντα το είχα μέσα μου, αλλά ποτέ δεν το είχα βάλει σε μία μορφή επαγγελματικού προσανατολισμού. Ποτέ δεν ήθελα να γίνω επαγγελματίας ηθοποιός, δεν το είχα σκεφτεί, μάλλον, ποτέ. Στο σχολείο είχα αναλάβει τις θεατρικές ομάδες, κυρίως για να κάνουμε κοπάνα, να γλιτώνουμε λίγο», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Γενικότερα, μ' άρεσε πάρα πολύ ο χώρος και η διαδικασία αυτή, όχι μόνο του θεάτρου, και της οργάνωσης και της σκηνοθεσίας και της μουσικής, όλα. Αλλά ήτανε μία εποχή τότε που όλοι περνούσανε σε σχολές, τότε ήταν πολύ της μόδας, εξού και η διοίκηση επιχειρήσεων».

«Η οικονομική καταστροφή των γονιών μου με ωρίμασε»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος σήμερα 9/11 ο Θοδωρής Φραντζέσκος ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη δύσκολη περίοδο των νεανικών του χρόνων.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως ήρθε αντιμέτωπος με ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά του. Να τονίσουμε πως καλεσμένη ήταν και η Βούλα Πατουλίδου, η οποία μίλησε για τον προπονητή του τένις.

«Το καλό σε μένα ήταν ότι σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση μπαίνεις σε μια διαδικασία σκέψης όπου ωριμάζεις, δεν παύει όμως μια καταστροφή να είναι καταστροφή. Αυτό το λέω τώρα, τότε ήμουν μέσα σε ένα σοκ όπου δεν υπήρχε τόσο πολύ η αίσθηση του τι γίνεται, απλά ήταν μια αλλαγή.

Δεν το βιώνεις όταν είσαι στην ίδια την κατάσταση μέσα. Δημιουργείται ένας μηχανισμός επιβίωσης μέσα σου όπου σε κάνει να παλεύεις. Από εκεί και πέρα, όταν χαλαρώσει λίγο το πράγμα, μετά μετρά τις πληγές σου», εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Φραντζέσκος.

Όσο για τον χωρισμό των γονιών του, ανέφερε: «Έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι στο οποίο ζούσαμε. Φύγαμε και πήρα μόνο το μαξιλάρι μου, τώρα που το λέω βέβαια έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια (…) Υπήρξε μια έντονη αναταραχή, είχαν χωρίσει οι γονείς μου μετά από αυτό το γεγονός».