Γιώργος Παπαγεωργίου για Δανάη Μιχαλάκη - «Περιμένω με μεγάλη χαρά τη συνεργασία με τη σύζυγό μου»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαγεωργίου για Δανάη Μιχαλάκη - «Περιμένω με μεγάλη χαρά τη συνεργασία με τη σύζυγό μου»

Το μεσημέρι της Τρίτης (24/5) μέσα από την εκπομπή «Κυψέλη» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής ο Γιώργος Παπαγεωργίου ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Από την άλλη, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και για την συνεργασία με τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγεωργίου

«Η συνεργασία μου φέτος με την Δανάη (Μιχαλάκη) είναι κάτι το οποίο το περιμένω με πάρα πολύ χαρά. Δεν αγχώνομαι καθόλου, όσο αναφορά το μεταξύ μας καθόλου. Αυτό που δύσκολα θα έκανα, το έχουμε συμφωνήσει με την Δανάη είναι να την σκηνοθετήσω.

Αυτό δεν θα θέλαμε να μπούμε σε αυτή την διαδικασία. Δεν θα θέλαμε δηλαδή αυτό το ρόλο του ηθοποιού και σκηνοθέτη να ο βάλουμε στο μεταξύ μας.»

«Κάναμε ότι μπορούσαμε για να μείνει μυστικό...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/5) ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο που πραγματοποίησε πέρυσι το καλοκαίρι με την αγαπημένη του, Δανάη Μιχαλάκη (δείτε εδώ φωτογραφίες) καθώς και για το πώς πήρε την απόφαση να της κάνει πρόταση γάμου.

«Με τη Δανάη κάναμε ότι μπορούσαμε για να παραμείνει μυστικός ο γάμος μας. Είναι μία στιγμή που θες πραγματικά να μείνει ιδιωτική και για εσένα αλλά και για όσους βρίσκονται εκεί.

Αποφασίσαμε να παντρευτούμε μετά από ενάμισι χρόνο σχέσης, τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά και συγκατοικούσαμε από την αρχή. Η συγκατοίκηση γενικά είναι ένα πολύ μεγάλο τεστ σε μία σχέση. Λένε ότι το παιδί αλλάζει πράγματα στον γάμο, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Είχαμε συζητήσει για τον γάμο με τη Δανάη αλλά δεν το περίμενε όταν της έκανα πρόταση γάμου.

Νομίζω ότι επειδή είμαι ρομαντικός, τον έβλεπα θετικά τον γάμο. Μου αρέσει πολύ να πιστεύω στον ρομαντισμό που φτιάχνεται σε μία στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.