«Όλο αυτό μου στοίχισε...» - Συγκλονίζει η Κωνσταντίνα

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της τραγουδίστριας

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Όλο αυτό μου στοίχισε...» - Συγκλονίζει η Κωνσταντίνα

Η Κωνσταντίνα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Kωνσταντίνο Καζέα και στην εκπομπή «Status» στο κανάλι του Alpha. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή κάνοντας μία μεγάλη αποκάλυψη για την οικονομική καταστροφή που υπέστη.

Απόσπασμα από τη συγκεκριμένη συνέντευξη προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 24/5 στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day.

Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας

«Εγώ τόλμησα με τους δύο γάμους μου, είδα ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως θα μπορούσαν να κυλήσουν, οι σχέσεις μας όμως είναι πολύ καλές και με τους δύο συζύγους μου. Το ότι απέκτησα ένα παιδί το θεωρώ πολύ σημαντικό.», σχολίασε η Κωνσταντίνα.

Το πιο συγκλονιστικό που ανέφερε όμως είχε να κάνει με την περιουσία της. «Επένδυσα τα χρήματα μου στις Κυπριακές τράπεζες, αλλά οι τράπεζες θεώρησαν ότι πρέπει να πάρουν τα χρήματα από τον κόσμο. Όλο αυτό μου στοίχισε γιατί ήταν τα χρήματα που είχα δουλέψει μια ζωή. Ήταν σχεδόν όλα μου τα χρήματα.», αποκάλυψε η τραγουδίστρια. Σε αντίστοιχη αποκάλυψη προέβη πρόσφατα και η Μαρία Ιωαννίδου.

Λίγα λόγια για την Κωνσταντίνα

Η Κωνσταντίνα είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια.

  • Το πλήρες όνομά της είναι Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου
  • Γεννήθηκε στην Λευκωσία
  • Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την μουσική
  • Από τον πατέρα της πήρε τα πρώτα μουσικά ερεθίσματα: “Του πατέρα μου του άρεσε πολύ η φυσαρμόνικα. Μας έπαιρνε μαζί του όταν παντρευόντουσαν συγγενείς μας και τραγουδούσαμε τα ‘τσιάτιστα’, μια μελωδία πολύ συγκεκριμένη, σαν τα ριζίτικα», έχει πει σε συνέντευξή της.
  • Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους συνθέτες και τραγουδιστές όπως οι Μαρινέλλα, Βίκυ Μοσχολιού, Άννα Βίσση,Χαρούλα Αλεξίου, Μάριος Τόκας, Γιάννης Πάριος, Μανώλης Λιδάκης, Μαίρη Λίντα, Καίτη Γκρέυ, Πόλυ Πάνου, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Νικολόπουλος, Κώστας Χατζής, Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Στέφανος Κορκολής, Μιχάλης Βιολάρης, Στέλλα Γεωργιάδου, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Σταύρος Σιδεράς, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Στέλιος Διονυσίου, Φοίβος.
  • Το 1983 συμμετείχε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού "Eurovision" για λογαριασμό της Κύπρου με τον Σταύρο Σιδερά στο τραγούδι "Η αγάπη ακόμα ζει".