«Μέσα σε αυτήν την επταετία έχασα όλη την περιουσία» - Η οικονομική καταστροφή της Μαρίας Ιωαννίδου

Η αποκάλυψή της ηθοποιού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Μέσα σε αυτήν την επταετία έχασα όλη την περιουσία» - Η οικονομική καταστροφή της Μαρίας Ιωαννίδου

Η Μαρία Ιωαννίδου ήταν καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου 21/5 στο Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της και την καριέρα της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην οικονομική καταστροφή που βίωσε επειδή έδειξε εμπιστοσύνη σε φιλικό της πρόσωπο, που την πρόδωσε

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για την οικονομική της καταστροφή

«Μέσα σε αυτήν την επταετία έχασα όλη μου την περιουσία γιατί μου έχει μείνει κάτι από τη χαζοτσιχλόφουσκα κι εμπιστεύτηκα λάθος άνθρωπο. Τα έδωσα όλα σε σχολή χορού και ξαφνικά δεν πληρώθηκε τίποτα. Είχα δύο σχολές κι επειδή έκανα θέατρο και διάφορα δεν προλάβαινα και την εμπιστεύτηκα σε μία δήθεν φίλη, που ήταν αυτός ο σατανάς ο καταραμένος που μπήκε στη ζωή μου και δεν πλήρωνε ούτε ΙΚΑ, ούτε υπαλλήλους, ούτε ενοίκια και χάνω σπίτια» ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου.

«Εγώ κακώς είχα αφήσει την προσωνυμία διαχειρίστρια. Δεν είχα τίποτα αλλά ήθελα να έχω την καλλιτεχνική επιμέλεια της σχολής. Είχα δώσει τη σχολή στην κυρία να την κάνει ο Θεός κι εγώ θα δίδασκα. Αυτή με φόρτωνε με ενοίκια κ.ά. και ξαφνικά πριν από αυτά χρόνια μου έρχονται όλα κι έχασα το σπίτι μου στο Μάτι, που μου το χάρισε ο αγαπημένος μου Φρέντυ κι έχασα όλη μου την περιουσία. Είμαι φτωχή» συμπλήρωσε η Μαρία Ιωαννίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Open, λίγες μέρες μετά το πρωτοφανές ξέσπασμά της.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Μαρίας Ιωαννίδου με τον σύντροφό της, Δημήτρη

Ο φακός του YouWeekly.gr απαθανάτισε σε αποκλειστικές φωτογραφίες την Μαρία Ιωαννίδου μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Κρητικό σε βραδινή τους έξοδο το βράδυ της Τετάρτης (27/4) στο Μέγαρο Μουσικής.

Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media όπου της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Ωστόσο, η ίδια να έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας της προσωπική της σχέση καθώς δεν γνωρίζουμε πολλά για τον σύντροφό της αλλά φαίνονται τρελά ερωτευμένοι μιας και είναι αρκετά ταιριαστοί. Από την άλλη, η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές για το κίνημα #metoo μιας και εξακολουθεί να απασχολεί ιδιαίτερα τον χώρο της υποκριτικής.

Μαρία Ιωαννίδου μαζί με τον σύντροφό της

Η Μαρία Ιωαννίδου στο Μέγαρο Μουσικής