«Έλεος, δεν είμαι...» - Πρωτοφανές ξέσπασμα από την Μαρία Ιωαννίδου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έλεος, δεν είμαι...» - Πρωτοφανές ξέσπασμα από την Μαρία Ιωαννίδου

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου της, στην Ναταλία Γερμανού, για την οποία έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν τονίζοντας την ηλικία της, και στον χαρακτηρισμό της ως "το κορίτσι με την τσίχλα".

Η ηθοποιός δήλωσε πως ο χαρακτηρισμός αυτός είναι κάτι που δεν αντέχει να ακούει πλέον, ενώ θεωρεί πως δεν είναι σταρ.

Στο βιβλίο της μιλά για τη ζωή της και τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει και την έχουν στιγματίσει, κάνοντας αναφορά και στην Ναταλία Γερμανού και τον πατέρα της που έζησαν πολλές σημαντικές στιγμές μαζί.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

«Εγώ γαλουχήθηκα με Λαμπέτη και Χορν! Βαρέθηκα πια, σας το λέω, βαρέθηκα πια να ακούω “το κοριτσάκι με την τσίχλα”. Εγώ είμαι θεατροπαίδι, έκανα μόνο δέκα ταινίες, έλεος, δεν είμαι σταρ. Είμαι παιδί του θεάτρου.

Στο βιβλίο μου γράφω και για ανθρώπους που με πλήγωσαν, αφορά τη ζωή μου, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με πλήγωσαν. Εγώ είμαι πονεμένο άτομο. Μην κοιτάτε που κάνω πλάκες, αστεία κλπ… Αυτό είναι αντίσταση», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Βεβαίως και γράφω και για τη Ναταλία Γερμανού, μέσα στη ζωή μου ήταν, οικογένεια ήμαστε. Και υπάρχει και φωτογραφικό υλικό, γράμματα, επιστολές του Φρέντυ, επιστολές της Ναταλίας σε μένα. Υπάρχουν πολύ σημαντικά πράγματα».

Οι Αιχμηρές οι δηλώσεις της για το MeToo

Καλεσμένη στο πλατό του Όλα Γκουντ βρέθηκε η Μαρία Ιωαννίδου, το απόγευμα της Κυριακής 20/3, και μίλησε για όλους και για όλα χωρίς να μασάει τα λόγια της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η διάσημη ηθοποιός ρωτήθηκε για το επίμαχο θέμα των ημερών, δηλαδή τις δίκες Λιγνάδη και Φιλιππίδη, και έδωσε τη δική της τοποθέτηση πάνω στην κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Δεν θέλω να ασχοληθούμε με αυτές τις αηδίες και δεν θέλω να πιθηκίζω και να λέω ότι λένε οι άλλοι. Υπάρχει ο Κούγιας, υπάρχει η Ευελπίδων, υπάρχουν όλοι αυτοί και ήδη τιμωρήθηκαν οι άνθρωποι αυτοί. Θα ξαναβγεί στο θέατρο ο Φιλιππίδης μετά από όλα αυτά; Δυστυχώς όχι. Δεν θέλω να την πιάσω όμως αυτή τη συζήτηση».

«Καμία γνώμη και καμία άποψη, δεν θέλω να με ξαναρωτήσετε! Θα το αρπάξουν και θα λένε… Δεν θέλω, παιδιά! Δεν θέλω, σας παρακαλώ δηλαδή. Όποιος φταίει να τιμωρείται αλλά φταίει; Γιατί βγάλαμε απόφαση; Τα κανάλια έβγαλαν απόφαση».

«Δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους πια! Είναι βρώμικο πια! Βγαίνει ο καθένας και λέει τα διάφορα του. Δεν γουστάρω. Δεν γουστάρω, τελείωσε. Ξεχωρίζουμε τις παθούσες και τα θύματα, είμαι μαζί τους. Αλίμονο, είμαι μαζί τους. Από κει και έπειτα βρώμισε! Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε και δεν γουστάρω! Έχω δώσει όλη την ζωή μου στο θέατρο. Κομμάτια της ζωής μου, κομμάτια από τις σάρκες και λερώθηκε το θέατρο» είπε κλείνοντας το θέμα.