Μιχάλης Σεΐτης: «Ήμασταν συμμαθητές...» - Η αποκάλυψη για γνωστή παρουσιάστρια

Άφωνος ο Μουτσινάς

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Μιχάλης Σεΐτης: «Ήμασταν συμμαθητές...» -  Η αποκάλυψη για γνωστή παρουσιάστρια

Ο Μιχάλης Σεΐτης βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά το μεσημέρι της Τρίτης 24/5 στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι. Ο πρωταθλητής και παραολυμπιονίκης στίβου, προς έκπληξη όλων, ήταν το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από τη μάσκα της μαργαρίτας στο The Masked Singer, όπου πρόσφατα προστέθηκε μία νέα μάσκα.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Σεΐτη στο Νίκο Μουτσινά

Πάνω στην κουβέντα που είχε με τον Νίκο Μουτσινά, ο Μιχάλης Σεΐτης αναφέρθηκε και στην παλιά συμμαθήτριά του, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Ήμασταν συμμαθητές στο δημοτικό στη Ρόδο. Σε όλες τις τάξεις», είπε και ο παρουσιαστής ρώτησε αν έκαναν παρέα.

«Ήμασταν συμμαθητές, παρέα δεν κάναμε. Στο δημοτικό τα αγοράκια με τα κοριτσάκια έχουν μια κόντρα», διευκρίνισε.

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν καλό παιδί, ο Μιχάλης Σεΐτης άργησε μερικά δευτερόλεπτα να απαντήσει κι έτσι ο Νίκος άρχισε να του κάνει πλάκα. «Μια χαρά ήταν», έσπευσε να δηλώσει εκείνος.

Αλλάζει η prime time του ΣΚΑΙ

Η Eurovision ήρθε και ανέτρεψε όλα τα δεδομένα για την prime time των καναλιών. Ο ΣΚΑΙ φαίνεται μάλιστα ότι θορυβήθηκε περισσότερο από το αναμενόμενο, μετακινώντας δύο πολύ βασικά προγράμματά του. Από την μία το προηγούμενο Σάββατο 14/5 δεν είδαμε το Survivor - δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο - και από την άλλη ούτε την προηγούμενη Πέμπτη 10/5 ούτε την επόμενη 17/5 δεν θα παρακολουθήσουμε «The Masked Singer».

Για να λύσει το μυστήριο πίσω από τις 2 εβδομάδες εξαφάνισης του καινούργιου σόου ο ΣΚΑΙ εξέδωσε ανακοίνωση, τόσο για την νέα εκπομπή, όσο και για τον παρουσιαστή Σάκη Ρουβά.

Ειδικότερα, μέσα από επίσημη ανακοίνωση το μεσημέρι της Δευτέρας 16/5, ο σταθμός του Φαλήρου ενημέρωσε τόσο για την επιστροφή του σόου όσο και την μεταφορά του Survivor, ελπίζοντας ότι το τηλεοπτικό κοινό θα ακολουθήσει.

Σύμφωνα με τον σταθμό, από αυτή την εβδομάδα και για, τουλάχιστον, ως το τέλος του μήνα, το Survivor με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό θα μεταδίδεται από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Ενώ το The Masked Singer, θα μεταφερθεί στο κενό που αφήνει το Survivor, στο βράδυ του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 21:00.