Συγκινεί ο Κωστής Μαραβέγιας με την ανάρτησή του - Η φωτογραφία με τα σημάδια της λεύκης πάνω του

Το σημαντικό μήνυμα που θέλησε να στείλει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινεί ο Κωστής Μαραβέγιας με την ανάρτησή του - Η φωτογραφία με τα σημάδια της λεύκης πάνω του

Εδώ και μερικές μέρες ο Κωστής Μαραβέγιας βρίσκεται στις Κάννες με τη σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου και δίνουν το παρών σε κοσμικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, με την ηθοποιό να κλέβει όλες τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της.

Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης 24/5 ο γνωστός τραγουδιστής προχώρησε μια πολύ σημαντική ανάρτηση στα social media με αφορμή την κυκλοφορία της κούκλας του Ken με τη λεύκη.

Τα σημάδια του Κωστή Μαραβέγια από την λεύκη

Συγκεκριμένα, ο Κωστής Μαραβέγιας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τα σημάδια της λεύκης στο χέρι του, στέλνοντας έτσι ένα θετικό μήνυμα σε όλους όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο αυτοάνοσο.

«Αγαπώ τη λεύκη» έγραψε χαρακτηριστικά.

«Είναι κάτι που είναι μέσα στη ζωή μας καθημερινά. Για εμένα είναι κάτι πολύ φυσικό και δεδομένο κι όχι κάτι που ανακαλύπτουμε το 2021. Πρέπει να τα ξεπεράσουμε αυτά τα θέματα κι όχι να τα κρύβουμε» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο γνωστός τραγουδιστής.

Τα σημάδια του Κωστή Μαραβέγια από την λεύκη

«Είναι επικίνδυνα και άσχημα για...»

Ο Κωστής Μαραβέγιας μέσα από τη λαμπερή εκπομπή που έκανε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου 23/4 ''Δυνατά'' από τη συχνότητα της ΕΡΤ θέλησε να μεταδώσει ένα ηχηρό μήνυμα αναφορικά με τους κρότους λάμψης, που ακούγονται κάθε χρόνο λίγο μετά την Ανάσταση.

Θέλησε να τονίσει πως αντιλαμβάνεται τον ενθουσιασμό των ανθρώπων βάσει του ευτυχούς αυτού γεγονότος, ωστόσο στάθηκε στις κρίσεις πανικού που προκαλούν τα βεγγαλικά στα ζωάκια αλλά και το περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα, που αφήνουν.

«Βρε καλά μου παιδιά, όταν γίνεται η Ανάσταση, υπάρχουν τόσο ωραία πράγματα να κάνετε. Να αγκαλιάσετε, να φιλήσετε τους αγαπημένους σας. Μην κάνετε διαγωνισμό βαρελότων, και γενικά βεγγαλικών που είναι πολύ επικίνδυνα και πολύ άσχημα για το περιβάλλον και τα ζωάκια που παθαίνουν κρίσεις πανικού» είπε ο Κωστής Μαραβέγιας.