"Έσκασαν" τα ευχάριστα για τον Κωστή Μαραβέγια - Έγινε γνωστό πως...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το βράδυ της Ανάστασης οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ένα εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Δυνατά» με οικοδεσπότη τον Κωστή Μαραβέγια (ο οποίος βρίσκεται στη Σύρο) καθώς θα απολαύσουν την κρυστάλλινη φωνή της αγαπημένης Γλυκερίας και εκλεκτούς καλεσμένους.

Οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή «Δυνατά»

Η σκηνή του «Δυνατά» μετατρέπεται σε πάλκο με λαμπερούς καλλιτέχνες από τον χώρο της τηλεόρασης, της μουσικής και του θεάτρου, που συνοδεύουν και ερμηνευτικά τη Γλυκερία. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Έρρικα Πρεζεράκου πιάνουν το μικρόφωνο και μας διασκεδάζουν με αγαπημένα τραγούδια, ανταλλάσσουν ευχές, τσουγκρίζουν αβγά και μιλούν για τις αναμνήσεις των ημερών.

Ο Μιχάλης και ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης φέρνουν την κρητική λύρα και μας χαρίζουν ανεπανάληπτες στιγμές με διασκευές, ενώ συμπράττουν με τη Γλυκερία σε τραγούδια της ελληνικής παράδοσης.

Δύσκολες ώρες για τον Κωστή Μαραβέγια - Δυστυχώς έγινε γνωστό

Στον ρόλο του παρουσιαστή είδαμε φέτος τον Κωστή Μαραβέγια και συγκεκριμένα στην νέα εκπομπή Δυνατά της ΕΡΤ. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως δεν τα πήγε τόσο καλά όπως περίμεναν οι ιθύνοντες του καναλιού, παρόλο που είχε αρκετά ενδιαφέροντες καλεσμένους μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της REAL, η εκπομπή σταματά, ωστόσο ο Κωστής Μαραβέγιας παραμένει στο κανάλι, με το ίδιο να προχωρά σε αναθεώρηση της συνεργασίας με τον δημοφιλή τραγουδιστή.

undefined

Η συγκεκριμένη εκπομπή αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο, ενώ, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχιστεί την νέα σεζόν. Η συνεργασία της ΕΡΤ με τον Κωστή Μαραβέγια, ωστόσο, δεν θα τελειώσει εδώ. Παρότι το Δυατά δεν κατάφερε να αφήσει στο στίγμα που επιθυμούσαν και οι δυο πλευρές, οι σχέσεις παραμένουν ζεστές, καθώς και η πρόθεση της συνέχισης της συνεργασίας και την προσεχή σεζόν.

Ήδη αναζητείται νέος ρόλος για τον Κωστή Μαραβέγια, αναμένονται προτάσεις και από τον ίδιο, ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό.