Ίδια με την μητέρα της η Τόνια Σωτηροπούλου - Αυτή είναι η πεθερά του Κωστή Μαραβέγια

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ίδια με την μητέρα της η Τόνια Σωτηροπούλου - Αυτή είναι η πεθερά του Κωστή Μαραβέγια

Η Τόνια Σωτηροπούλου μαζί με τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια αποφάσισαν να γιορτάσουν το Πάσχα στη μαγευτική Σύρο καθώς όπως φάνηκε και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς έχουν και παρέα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε ένα pause από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις καθώς αναμφίβολα περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στο Κυκλαδίτικο νησί. Έτσι λοιπόν, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάποιες τρυφερές στιγμές.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω μια φωτογραφία που μας "κέντρισε" το ενδιαφέρον ήταν και εκείνη με την μητέρα της καθώς είναι ολόιδιες.

Η ανάρτηση της Τόνιας Σωτηροπούλου

Τόνια Σωτηροπούλου: «Δεν με θεωρώ ούτε ακτιβίστρια ούτε influencer»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 17/3 η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την μητρότητα καθώς την ενοχλεί ιδιαίτερα όταν την ρωτούν πότε θα αποκτήσει παιδάκι.

Από την άλλη η ίδια αναφερόμενη στα social media και την προβολή σημείωσε: "Εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος δεν θεωρώ ότι είμαι ούτε ακτιβίστρια ούτε influencer. Έχω κάποιες αρχές στη ζωή μου, είναι πολύ ξεκάθαρες οι γραμμές του τι είναι ηθικό και τι όχι και προσανατολίζομαι πάντα σε αυτό που αγαπάω μέσα από τη δουλειά μου.

Τα social media είναι ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς μου πρώτον, και δεύτερον της επικοινωνίας που μπορείς να έχεις με κόσμο που σε παρακολουθεί. Είμαι ηθοποιός, έχω επιλέξει αυτό το επάγγελμα γιατί προφανώς έχω την ανάγκη να με αγαπούν και να με θαυμάζουν. Θέλω να είμαι ένα πρότυπο που είναι υγιές. χωρίς να είμαι ψεύτικη σε αυτό που πιστεύω.

Όπως κάθε άνθρωπος στην καθημερινότητά του, κάνω το καλύτερο που μπορώ [...] Θα ήθελα να μην έχω social media, αλλά είναι κάτι από το οποίο αντικειμενικά είναι μέρος της δουλειάς μου και το αγαπώ και βγάζω χρήματα. Είναι κι ένας τρόπος να πω μια προσωπική μου άποψη με την οποία θα μπορεί να συνδεθεί κάποιος ή όχι. Δεν συμφωνούν όλοι με όλους”.

Όσο για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια ανέφερε: «Δεν το περίμενα να έχεις τόσο τεράστιο κύμα ουσιαστικής αγάπης. Θα ήταν ψεύτικο από πλευράς μου από τη στιγμή που έχω επιλέξει να κάνω ένα επάγγελμα του οποίου η επιτυχία σε ένα σημείο ταυτίζεται με την προβολή, θα ήταν πολύ ψεύτικο από μέρους μου να πω γιατί υπάρχουν φωτογράφοι ή τι σε νοιάζει.

Μα μόνη σου ανέβασες φωτογραφίες κούκλα μου από τον γάμο σου, τι τί με νοιάζει; Εσύ μου το σερβίρεις στο πιάτο. Είναι ένα κομμάτι της ζωής [...] Τον εαυτό μου δεν τον έχω δείξει ποτέ στο 100% στα social media. Δείχνουμε όλοι εν μέρει ένα πιο ευαίσθητο κομμάτι, ωραιοποιημένο. Δεν είναι έτσι».