«Είχα δεχθεί απειλές για τη ζωή μου» - Σοκάρει ο Αναστάσιος Ντούγκας

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είχα δεχθεί απειλές για τη ζωή μου» - Σοκάρει ο Αναστάσιος Ντούγκας

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, το βράδυ της Τρίτης 24/5, πέρα από τον Good Job Nicky, παρευρέθηκε και ο γνωστός ποινικολόγος Αναστάσιος Ντούγκας. Ο ίδιος μίλησε για την καριέρα του, τα εμπόδια που αντιμετωπίζει, αλλά και την ειδίκευσή του.

Όλα όσα ανέφερε ο Αναστάσιος Ντούγκας στο The 2Night Show

Πιο συγκεκριμένα, ασχολείται με τις εξαφανίσεις και την προστασία των κακοποιημένων παιδιών και αναφέρθηκε στην περίπτωση της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη, την οποία έχει αναλάβει. Εξήγησε πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες για την επίλυση της υπόθεσης, καθώς πολλά από τα τηλεφωνήματα που δέχονται για τον εντοπισμό της είναι αποπροσανατολιστικά και, μάλιστα φέρνουν την οικογένεια της κοπέλας σε πολύ δύσκολη θέση δημιουργώντας τους πρόσθετο άγχος.

Πέρα, όμως, από την περίπτωση αυτή μίλησε και για άλλους είδους εγκλήματα που έχουν στιγματίσει το κοινό, ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχθεί και απειλές για τη ζωή του σε πολλές υπόθέσεις που έχει αναλάβει στο παρελθόν. Όσον αφορά την Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεση της Πάτρας τόνισε πως δεν θα αναλάμβανε ποτέ την εκπροσώπησή της και πως από την αρχή είχε αντιληφθεί πως κάτι πήγαινε λάθος.

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Ο Αναστάσιος Ντούγκας κατάγεται από τον Νομό Ηλείας, όμως ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στη Νομική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ωστόσο όταν ήταν ακόμα μικρός επιθυμούσε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Πέρα από το κοινωνικό λειτούγημα που ασκεί, έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με διάφορες κοινωνικές δράσεις που προασπίζονται τα δικαιώματα του παιδιού και είναι ιδρυτής του Σωματείου για κακοποιημένα παιδιά «Φύλακας Άγγελος» μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ράνια Κωστάκη. Μάλιστα, αγαπάει πολύ την θάλασσα, για αυτό και όποτε μπορεί βρίσκεται κοντά σε αυτήν.