Φανερά αδυνατισμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει με μαγιό και «ρίχνει» το Instagram

Πού βρίσκεται η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φανερά αδυνατισμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει με μαγιό και «ρίχνει» το Instagram

Στη Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν αρέσει να μοιράζεται τα επαγγελματικά της σχέδια, όταν αυτά δεν οριστικοποιηθούν, για αυτό και ενώ την βλέπουμε να απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με άλλους celebrities λίγοι τελικά γνωρίζουν ότι πρόκειται για γυρίσματα τηλεοπτικής παραγωγής (δείτε εδώ για ποιο πρόγραμμα έχει γίνει πρόταση στην ηθοποιό).

Η φωτογραφία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου που «έριξε» το Instagram

Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός συμμετέχει στην εκπομπή «Life is a beach», που παρουσιάζει ο Χάρης Καγιαδάκης και βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα σε γυρίσματα για τα επόμενα επεισόδια του project.

Για την ανάγκη των γυρισμάτων το crew επισκέφτηκε πρώτα τη μαγευτική Λευκάδα, ενώ τώρα βρίσκονται στους Παξούς. Από αυτό το μαγευτικό νησί αποφάσισε η ηθοποιός να μοιραστεί φωτογραφίες στο Instagram και τα likes πήραν φωτιά.

«Στους Παξούς...Το μέρος αυτό το μαγικό με τους υπέροχους ανθρώπους και τα πιο διάφανα νερά που έχω δει.
Η παρέα μου με τους πιο αληθινούς και καλούς ανθρώπους. Να, γι' αυτό έχω αυτή την έκφραση... Είμαι χαρούμενη», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η εξομολόγηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τα κιλά στο σώμα της

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής (14/1) η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο bullying που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της ενώ μίλησε και το πρόβλημα υγείας της.

«Μου είπαν ότι ήμουν παραπάνω κιλά απ'ότι θα πρεπε για μια φωτογράφιση στα ξεκινήματά μου, λες και εγώ πήγα για μοντέλο να φωτογραφηθώ.

Τέτοια παράξενα πράγματα, τα οποία ήταν στην αρχή αρκετά "πληγωτικά", αλλά μπήκα στην διαδικασία να απενοχοποιήσω όλο αυτό το πράγμα και να μη με νοιάζει η γνώμη των άλλων ανθρώπων, γιατί εγώ ξέρω πώς θέλω και πώς μπορώ να είμαι. Δεν με νοιάζει τίποτα πια», κατέληξε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.