«Κάνω και σκέψεις αλβανικές» - "Τρέλανε" το πλατό ο Κώστας Καζάκας με την ατάκα του

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του και τη ζωή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάνω και σκέψεις αλβανικές» -

Ο Κώστας Καζάκας βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, την Τρίτη 24/5 και μίλησε για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα, αλλά και για την ζωή του γενικότερα. Στο παρελθόν είχε αναφερθεί και στην σχέση του με τον πατέρα του και τον τρόπο που αντέδρασε στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους παρουσιαστές ξεστόμισε μία επική ατάκα που τους "τρέλανε".

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός τόνισε πως του αρέσουν οι ξένες γλώσσες, καθώς του αρέσει πολύ να μιλά με προφορά και όταν είχε βρεθεί στην Κύπρο προσπάθησε να μάθει να μιλά όπως οι ντόπιοι και προκάλεσε απίστευτα γέλια στον περίγυρό του. Η σειρά, επιπλέον, τον έχει επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό που πλέον οι σκέψεις του είναι στην αλβανική γλώσσα.

Όσον αφορά τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή του, εξήγησε πως η κρίση ανάγκασε την οικογένειά του να μείνει μακριά του, τη στιγμή που εκείνος πούλησε το σπίτι του στην Κύπρο για να εγκατασταθεί στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Κώστα Καζάκα

«Έχω μια ευκολία με τις προφορές μου αρέσει. Όταν πήγα στην Κύπρο είχα σκοπό να μάθω Κυπριακά», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Κάνω και σκέψεις αλβανικές».

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Το 2008 πουλήσαμε το σπίτι στην Κύπρο για να μείνω μόνιμα στην Ελλάδα», όμως, πλέον σκέφτεται πολύ σοβαρά την μόνιμη εγκατάσταση στην χώρα.

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει για την συνεργασία του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη συνεργασία του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, όπου υποδύεται τον εραστή της, με το όνομα Μπουκουράν (δείτε εδώ το συγκλονιστικό φινάλε).

«Δεν γελάμε στις ερωτικές σκηνές, όχι. Γιατί η Ελισάβετ, όσο φαίνεται… γιατί είναι ένας άνθρωπος πολύ αλέγκρος, σε αυτά τα πρώτα έλεγε «Σιγά σιγά Κώστα, σιγά σιγά». Δεν μπορεί να φιλιέται με… Ντρεπόταν. Λέω «αν δεν ήμουν εγώ»; Μου λέει «δεν θα φιλιόμουν καθόλου, ευτυχώς που είσαι εσύ».

Δεν της βγαίνει. Που είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά. Σε αυτό ήταν πάντα λίγο κρατημένη», εξομολογήθηκε ο Κώστας Καζάκας.