Την "τσάκωσε" να τρώει στα κρυφά - Ο ξεκαρδιστικός διάλογος της Ελένης Χατζίδου με την κόρη της

Είναι μία γλύκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την

Η Ελένη Χατζίδου έχει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την προσωπική της ζωή, αλλά και τις δραστηριότητες που πραγματοποιεί με την κόρη της, η οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά της. Όσο μεγαλώνει η επικοινωνία τους είναι καλύτερη, καθώς μπορεί να καταλάβει πιο εύκολα τις ανάγκες του παιδιού της, την ίδια στιγμή που με τους διαλόγους τους σκορπάνε απίστευτο γέλιο.

Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια "τσάκωσε" την κόρη της να τρώει ξηρούς καρπούς κατά τη διάρκεια της νύχτας και θέλησε να μοιραστεί το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Μελίτα απολαμβάνει το φαγητό και δεν μπορεί να συγκρατηθεί, ενώ η μητέρα της το βρίσκει τρομερά αστείο και δεν μπορεί να της φέρει αντίρρηση.

Ο ξεκαρδιστικός διάλογος της Ελένης Χατζίδου με την κόρη της

«Μελίτα, όλοι μου λένε πόσο τους έλειψες. Θα στείλεις φιλάκια;»

«Όχι. Μουτς», απάντησε εκείνη.

«Αφού στέλνεις γιατί λες όχι. Τι τρως πάλι βραδιάτικο μωρέ θα κοιμηθείς τώρα. Όλο τρως; Για να μεγαλώσεις; Και να ψηλώσεις;», συνέχισε η τραγουδίστρια και η δεύτερη απάντηση ήταν ακόμα καλύτερη: «Ναι, Θα φάω πάρα πολλά γλυκά!»

«Πάρα πολλά γλυκά θες να φας ε; Φάε τώρα που μπορείς κορίτσι μου!», είπε η Χατζίδου στο τέλος του βίντεο.

Η κόρη της Ελένης Χατζίδου

Ο αστείος διάλογος της Ελένης Χατζίδου με την κόρη της

Ο αστείος διάλογος της Ελένης Χατζίδου με την κόρη της Μελίτα

Η κόρη της Ελένης Χατζίδου, Μελίτα

Τι κατέγραψε η κάμερα στο δωμάτιο της κόρης της - Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Πριν από λίγες ημέρες η τραγουδίστρια έκανε ξανά μια πραγματικά ξεκαρδιστική δημοσίευση με το παιδί της. Ενώ λοιπόν κοιμόταν στο παιδικό της δωμάτιο υπό τη φύλαξη της γιαγιάς της Δήμητρας, η κάμερα που έχουν στο δωμάτιο κατέγραψε κάτι φοβερό.

Η Μελίτα έβαλε κανονικά τη γιαγιά της για ύπνο, σηκώθηκε από την κούνια της μέσα στο σκοτάδι, έβαλε ένα κουκλάκι στην αγκαλιά της και έφυγε από το δωμάτιο, χωρίς να την πάρει χαμπάρι.

«Οταν η εγγονή βάζει τη γιαγιά για ύπνο..."when the granddaughter puts grandmother to sleep''. Αχ βρε Μελίτα...
Πραγματικά απ τα πιο αστεία βιντεο που έχω δει!!!» έγραψε η Ελένη Χατζίδου.