Μέση δαχτυλίδι και απίστευτη σιλουέτα - Μοίρασε εγκεφαλικά η Μαρία Κορινθίου με το μαγιό της στο Instagram

Έχει μείνει μισή!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μέση δαχτυλίδι και απίστευτη σιλουέτα - Μοίρασε εγκεφαλικά η Μαρία Κορινθίου με το μαγιό της στο Instagram

Το τελευταίο διάστημα σχεδόν όλη η ελληνική showbiz έχει μείνει άφωνη και μοιράζει κοπλιμέντα στην Μαρία Κορινθίου, όπως πρόσφατα η Σίσσυ Χριστίδου, μιας και είναι κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος μετά την απώλεια των κιλών! Η ίδια μάλιστα, με αρκετή δόση χιούμορ είχε πει για τα κιλά που έχασε: «Η άλλη μισή εκνευρίστηκε, όταν ανέβηκε πάνω στη ζυγαριά. Είχα να ανέβω στη ζυγαριά από τότε που έμεινα έγκυος»!

Η φωτογραφίες της Μαρίας Κορινθίου που "έριξαν" το Instagram

Πριν λίγες μέρες λοιπόν η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε βίντεο με μπικίνι και "μείναμε άφωνοι" μιας και τα λόγια είναι πολύ φτωχά μπροστά στο σώμα που αντικρίσαμε, καθώς θα μπορούσε ήταν άνετα εξώφυλλο σε περιοδικό!

Οι φωτογραφίες της Μαρίας Κορινθίου με μαγιό που 'κόλασαν' το Instagram
 Οι φωτογραφίες της Μαρίας Κορινθίου

Έδιωξε από πάνω της πολλά κιλά - Η Κορινθίου αποκάλυψε το μυστικό της

Η Μαρία Κορινθίου είναι γενικά μια πολύ γυναίκα, που τραβάει τα βλέμματα και είναι αποδεκτό και από εκείνη πως ο σωματότυπος της είναι αρκετά Jucy. Μετά την γέννα της κόρης όπως αποκάλυψε και η ίδια στο Ποιος είναι πρωινιάτικα πήρε τα γνωστά κιλά της εγκυμοσύνης, τα οποία έμειναν με τον καιρό.

Έτσι λοιπόν πήρε την απόφαση όταν κάποια στιγμή ταράχτηκε με το ζήτημα των κιλών και ξεκίνησε με βοήθεια διατροφολόγου πρωτεϊνούχα δίαιτα, για την οποία έχει ξαναμιλήσει πολύ ανοιχτά. Για να φτάσει στο σημερινό αποτέλεσμα δε δυσκολεύτηκε πολύ, καθώς τα λαχανικά, τα ψητά και φρούτα που έτρωγε της αρέσουν γενικότερα. Το μόνο που δεν ήθελε καθόλου ήταν το γιαούρτι, που ήταν απαιτούμενο και η ζάχαρη που έλειπε από τον καφέ της.

Μαρία Κορινθίου