Ξανά στα δικαστήρια η Έλενα Παπαρίζου με τον Τόνυ Μαυρίδη - Συνεχίζεται η δίκη

Οι δηλώσεις τους στην κάμερα του Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανά στα δικαστήρια η Έλενα Παπαρίζου με τον Τόνυ Μαυρίδη - Συνεχίζεται η δίκη

Μετά από 2 εβδομάδες συνεχίζεται ξανά η δίκη ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη, καθώς είχε πάρει αναβολή στην τελευταία δικάσιμο. Υπενθυμίζεται ότι το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη εδώ και περίπου 10 χρόνια.

Συνεχίζεται σήμερα 25/5 η δίκη ανάμεσα σε Τόνυ Μαυρίδη και Έλενα Παπαρίζου

Μάλιστα ο Τόνυ Μαυρίδης ήταν εκείνος που κατέθεσε πρώτος μηνυτήρια αγωγή στην τραγουδίστρια, ισχυριζόμενος ότι δεν του χρωστά χρήματα, από την εταιρεία που είχαν από κοινού.

Έπειτα ακολούθησε και η μήνυση της τραγουδίστριας για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση.

Η μήνυση αφορά. σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις δηλώσεις που είχε κάνει ο πρώην σύντροφός της σε γνωστό περιοδικό αναφέροντας πως έχει εξάρτηση από το αλκοόλ.

Η κάμερα του Mega Καλημέρα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 25/5 έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και σύμφωνα με ρο ρεπορτάζ, οι αντίδικοι κατέφθασαν λίγο πριν τις 9:00.

Οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να πάρουν μία δήλωση από την Έλενα Παπαρίζου, η οποία περιορίστηκε όμως σε μία χαμογελαστή «καλημέρα», ούσα ευγενική όπως πάντα.

Το ηχητικό ντοκουμέντο που εξόργισε την Παπαρίζου κι έκανε μήνυση στον Τόνι Μαυρίδη

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη, το πρωί της Πέμπτης 19/5, η Τζώρτζια Συρίχα μίλησε στην Super Κατερίνα εξηγώντας όλο το παρασκήνιο στην συνέντευξη που είχε δώσει ο ίδιος στο περιοδικό μας για το ίδιο ζήτημα.

Συγκεκριμένα, η διευθύντρια του περιοδικού Youweekly.gr αποκάλυψε πως ο Μαυρίδης της είχε μιλήσει "ανοιχτά" και τα ακριβή του λόγια ήταν: «Θέλω επιτέλους να μιλήσω και να τα πω όλα». Παρόλα αυτά, το βράδυ πριν δημοσιευθεί η συνέντευξη ο ίδιος απέσυρε με τον τρόπο του όσα θα έβγαιναν στο φως της δημοσιότητας.

Είχε αποστείλει εξώδικη πρόσκληση γι' αυτό, μάλιστα, δηλώνοντας ενοχλημένος και υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν αυτά τα δικά του λόγια, με αποτέλεσμα να αναγκάστει να δημοσιεύσει το ηχητικό απόσμπασμα με την συνέντευξη του και να αποδείξει την αλήθεια.