Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Τι συνέβη με τη δίκη της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη;

Πότε θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Τι συνέβη με τη δίκη της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη;

Το πρωί της Τετάρτης 11/5 έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι ξεκινά η δίκη ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη. Η τραγουδίστρια μηνύει τον επί χρόνια σύντροφό της για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση.

Αναβλήθηκε η δίκη Παπαρίζου - Μαυρίδη

Ωστόσο η δίκη πήρε μια απρόσμενη τροπή. Η δικάσιμος πήρε αναβολή για τις 25 Μαΐου, ενώ όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία που έχει φέρει τεράστια ψυχολογική πίεση στην τραγουδίστρια.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην ζευγάρι βρίσκεται εδώ και χρόνια σε δικαστική διαμάχη και επιθυμία και των δυο είναι να τελειώσει αυτή η υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ενώ κανένας εκ των δύο δεν θέλησε να σχολιάσει ότιδήποτε στις κάμερες που τους περίμεναν έξω από την Ευελπίδων.

Το love story και ο χωρισμός

Ο Τόνυ με την Έλενα υπήρξαν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι για περίπου 12 χρόνια. Ωστόσο, ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός, αφού κατέληξαν μέχρι και τα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, μετανιωμένος για τις δηλώσεις που είχε κάνει για την πρώην αγαπημένη του εμφανίστηκε το 2018 ενώπιον του Ι΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας. Σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso όλα ξεκίνησαν όταν ο Τόνυ Μαυρίδης, είχε αναφέρει σε συνέντευξη του, πως το 2008 η τραγουδίστρια «αποφάσισε να φύγει και να πάει στη Σουηδία για να κάνει αποτοξίνωση από το ποτό», ενώ είχε προσθέσει πως... απορεί που έμεινε 12 χρόνια μαζί της.

Όλα αυτά ωστόσο πλέον ανήκουν στο παρελθόν, αφού και οι δυο έχουν πάρει εντελώς διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Η Έλενα Παπαρίζου είναι φουλ ερωτευμένη με τον σύντροφο της, Ανδρέα Καψάλη, ενώ ο καλλιτεχνικός μάνατζερ είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την Ευαγγελία Καραμπατζάκη.

«Δάσκαλός μου» στη δουλειά είναι ο Τόνυ, τον ακούω προσεκτικά σε κάθε του απόφαση. Γενικά, ο ένας ακούει τον άλλον και τον «συμπληρώνει». Αν κάποιες φορές έχουμε διαφωνίες, τις λύνουμε γρήγορα χωρίς να επηρεάζεται κάτι στην προσωπική μας σχέση. Άλλο η δουλειά, άλλο η προσωπική μας ζωή. Είμαστε ένα πολύ διαφορετικό ζευγάρι με τον Τόνυ, είναι ο σύζυγος μου, ο σύντροφος μου, ο πατέρας μου, ο φίλος μου. Για μένα ο Τόνυ είναι τα πάντα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα αγαπήσω τόσο πολύ έναν άντρα! Είναι ο μόνος άνθρωπος που αγάπησα τόσο πολύ» έχει αναφέρει στο itsmylifestyle.g, η σύζυγός του.