«Τον Ιανουάριο του 2021, στα γενέθλια του συζύγου μου...» - Η άγνωστη αποβολή της Ashley Graham

Το αποκάλυψε πρόσφατα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Τον Ιανουάριο του 2021, στα γενέθλια του συζύγου μου...» - Η άγνωστη αποβολή της Ashley Graham

Μπορεί τώρα να βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς κρατά αγκαλιά τους τρεις πλέον γιους της, όμως το διάσημο plus size model Ashley Graham, που έχουμε συνηθίσει να μιλά έξω από τα δόντια για πολλά θέματα, έτσι έπραξε και αυτή τη φορά αποκαλύπτοντας όσα πέρασε στον τοκετό της αλλά και την αποβολή τον Ιανουάριο του 2021 πριν μείνει έγκυος στα δίδυμα.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ashley Graham

Το μοντέλο εξομολογήθηκε πως νωρίς το πρωί της ημέρας που υποδέχτηκε τους νεογέννητους γιους της, Roman και Malachi, με το σύζυγό της, Justin Ervin, δύο ώρες αργότερα έχασε τις αισθήσεις της και το μόνο που θυμάται είναι ένα ελαφρύ χτύπημα στο μάγουλο.

«Όταν επιτέλους ανέκτησα τις αισθήσεις μου, κοίταξα γύρω μου και τους είδα όλους εκεί. Μου έλεγαν ξανά και ξανά: “Είσαι καλά, είσαι καλά”. Δεν ήθελαν να μου πουν αμέσως ότι είχα χάσει λίτρα αίματος. Δεν μου είπαν ότι μία από τις μαίες έπρεπε να με γυρίσει από την άλλη και να πιέσει τα δάχτυλά της στο ηβικό οστό μου για να προσπαθήσει να σταματήσει την αιμορραγία. Και δεν μου είπαν ότι η φλέβα στο μπράτσο μου δεν μπορούσε να υποστηρίξει τη βελόνα για το Pitocin [φάρμακο τεχνητής πρόκλησης τοκετού] οπότε έπρεπε να τη βάλουν μέσα στον καρπό μου».

Μετά τη γέννα η Graham ένιωθε τόσο αδύναμη, που δεν μπορούσε να σταθεί ούτε καθιστή και έμεινε ξαπλωμένη στο κρεβάτι για «τέσσερις συνεχόμενες μέρες»: «Για μια εβδομάδα μετά, δεν μπορούσα να περπατήσω. Για σχεδόν δύο μήνες, δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι. Οι μαίες μου έρχονταν να με εξετάσουν καθημερινά. Θεωρώ ότι νόμιζαν ότι θα με επηρέαζε η σοβαρότητα των γεγονότων, αλλά τούς έλεγα ξανά και ξανά: “Εσείς με σώσατε. Ο Θεός με έσωσε. Είναι ένα αληθινό θαύμα”».

Η ίδια αποκάλυψε επίσης ότι τον Φεβρουάριο του 2021 είχε βιώσει μια αποβολή: «Τον Ιανουάριο του 2021, στα γενέθλια του συζύγου μου, ένιωσα ότι ήμουν έγκυος. Καθώς ήταν η δεύτερη κύησή μου, φάνηκε νωρίς, και ήμασταν ενθουσιασμένοι. Αλλά στο τέλος του Φεβρουαρίου, απέβαλα. Ένιωσα απελπισμένη: ήταν μια από τις μεγαλύτερες απώλειες που είχα στη ζωή μου μέχρι σήμερα».

Πολύ δύσκολες ώρες για την Britney Spears - Ανακοίνωσε ότι απέβαλε...

Η Britney Spears είχε ανακοινώσει πριν από έναν μήνα πως περιμένει το τρίτο της παιδάκι μαζί με τον σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα είχε σκεφτεί η γνωστή τραγουδίστρια καθώς αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου είναι αρκετά ενεργή πως απέβαλε.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου 14/5 δημοσίευσε ένα ιδιαίτερο κείμενο στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι χάσαμε το μωρό μας στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Είναι μία πολύ άσχημα στιγμή για κάθε γονιό. Μπορεί να έπρεπε να περιμένουμε ακόμα λίγο, ωστόσο, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και θέλαμε να ανακοινώσουμε τα χαρμόσυνα νέα.

Η αγάπη μας είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη την υποστήριξη. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή την δύσκολη στιγμή».