Ξέσπασε σε λυγμούς η Ανίτα Μπραντ για τον ανείπωτο χαμό που βίωσε - «Είχε πάει ο μικρός απ' έξω από...»

«Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα έχανα τον πατέρα μου τόσο νέο»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε λυγμούς η Ανίτα Μπραντ για τον ανείπωτο χαμό που βίωσε - «Είχε πάει ο μικρός απ' έξω από...»

Στην όμορφη παρέα του Happy Day το πρωί της Τετάρτης 25/5 μίλησαν η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος ωστόσο ένα γεγονός στάθηκε αφορμή να κάνει την Ανίτα να "λυγίσει". Το ζευγάρι, που μετρά πολλά χρόνια μαζί, αναφέρθηκε στην οικογένειά τους, τον γιο τους που τους έχει κλέψει τα μυαλά αλλά μοιράστηκαν πως θέλουν πολύ ένα δεύτερο παιδί μέχρι την στιγμή που η γνωστή make up artist έφερε στο μυαλό της την απώλεια του λατρεμένου της πατέρα και ξέσπασε...

Η συγκίνηση της Ανίτας Μπραντ για τον πατέρα της

«Ήταν πολύ ξαφνικό, δεν το περιμέναμε. Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα έχανα τον πατέρα μου πρώτον τόσο νέο και από αυτή την αρρώστια. Μίλαγα με τη γιατρό του και μου είπε ότι είναι στάσιμος και ότι δεν έχει αλλάξει κάτι και κάτι μου έλεγε να πάω να τον δω.

Τον μετέφεραν σε άλλη πτέρυγα μόνο που δεν ξέραμε ότι αυτό έγινε για να τον επισκεφτούμε για το τέλος» είπε.

Ενώ ο Χάρης Χριστόπουλος συμπλήρωσε: «Είχε πάει ο μικρός απ΄ έξω από το νοσοκομείο, δεν τον είχε γνωρίσει, και του είπε η Άννα ότι έχει έρθει ο Κωστάκης να σε δει γίνε καλά και άρχισε να κλαίει πάρα πολύ».

Στιγμές ευτυχίας για την Αννίτα Μπραντ και τον Χάρη Χριστόπουλο

H Ανίτα Μπραντ το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης 21/4 έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση εν όψει των γενεθλίων του αγαπημένου της Χάρη Χριστόπουλου. Το ζευγάρι είναι πάρα πολύ αγαπημένο και αυτό φαίνεται μέσα από κάθε πτυχή της ζωής τους και ειδικά μέσα από τις φωτογραφίες, που βλέπουμε να δημοσιεύουν στο Instagram.

Μια γιορτινή ημέρα πέρασε λοιπόν το σπίτι τους και με βάση αυτή τη στιγμή η make up artist αποφάσισε να ευχηθεί με ένα πάρα πολύ τρυφερό μήνυμα στο καλό της, καθώς η συγκεκριμένη ημέρα της έφερε πολλά δάκρυα στα μάτια όπως είπε, αυτή τη φορά για ευχάριστο λόγο.

«Σήμερα το πρωί μαζί με τον μικρό φτιάξαμε birthday breakfast για τον μπαμπά κ πηγαίνοντας το στο δωμάτιο όπου βρισκόταν ο Χαρούλης για να του κάνουμε έκπληξη κράταγα στο ένα χέρι το δίσκο κ στο άλλο χέρι τον μικρό, κ πρώτη φορά στη ζωή μου στο «Να ζήσεις Χαρούλη» μου έκλεισε η φωνή κ ξέσπασα σε λυγμούς κ δεν μπορούσα ούτε καν να τραγουδήσω για τα γενέθλια του.

Η εικόνα που με χτύπησε : ο γιός μας δίπλα μου κ μπροστά μου ο άνθρωπος μου, το στήριγμα μου, αυτός που κάθε βράδυ μπαίνοντας στο υπνοδωμάτιο θα μου δώσει ένα φιλί είτε κοιμάμαι είτε όχι, αυτός που θα ξενυχτάει μαζί μου σε κάθε νοσοκομείο δίπλα σε κάθε κρεβάτι, αυτός που θα κουνήσει βουνά αν χρειαστεί για την οικογένεια του, αυτός που αγαπάει την μαμά μου πιο πολύ κ από μένα, αυτός που το παιδάκι μας τσιρίζει όταν ακούει ότι γύρισε σπίτι……..χρόνια πολλά Αγάπη μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ανίτα Μπραντ.