Στιγμές ευτυχίας για τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου - Τα τρυφερά φιλιά στην κορούλα τους

Η φωτογραφία που ''έλιωσε'' το instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου  - Τα τρυφερά φιλιά στην κορούλα τους

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης εκτός από αγαπημένο ζευγάρι τραγουδιστών είναι αρκετά χρόνια μαζί στη ζωή και έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Τα δύσκολα για εκείνους έχουν περάσει καθώς παλιότερα χρειάστηκε να μεταναστεύσουν μαζί με τα παιδιά στην Αυστραλία, όμως γύρισαν ξανά στην Ελλάδα και ζουν ευτυχισμένοι όλοι μαζί.

Τα παιδάκια τους μεγαλώνουν όμορφα, καθώς έχουν μια κόρη και έναν γιο, τα οποία βλέπουμε από αναρτήσεις που κάνουν συχνά στα social media, με την ίδια την Κέλλυ να ασχολείται ανελλιπώς μαζί τους. Πρόσφατα, την Τετάρτη 25/5 η τραγουδίστρια πόσταρε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στο instagram με εκείνη και τον σύζυγο της να δίνουν ένα τρυφερό φιλί στο κοριτσάκι τους.

Η κόρη του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυ Κελεκίδου

Κελεκίδου - Κουρκούλης

«Περάσαμε μεγάλη κρίση»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 2/2 ο Νίκος Κουρκούλης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις φήμες χωρισμού με την Κέλλυ Κελεκίδου.

«Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις υπήρχαν, οι φήμες χωρισμού έχουν γίνει σούπα. Δεν είμαστε από τα ζευγάρια που εκδηλώνουν τον έρωτά μας σε κάθε στιγμή, έξω. Ούτε είμαστε από τα ζευγάρια που όλο αυτό το διάστημα συντροφεύουμε μία ζωή έξω στον Τύπο, που δείχνουν ότι “είμαστε μαζί, είμαστε μαζί”, δεν διοχετεύω τέτοιες πληροφορίες στον Τύπο. Όσο απέχεις από τον Τύπο, του δίνεις δικαίωμα να μιλήσει κατά το δοκούν, όπως νομίζει.

Περάσαμε μεγάλη κρίση με την Κέλλυ. Χώρια δεν ήμασταν ποτέ, με την έννοια να μείνουμε χώρια στα σπίτια. Υπήρχε μία περίοδος που αναγκαστήκαμε να μείνουμε χώρια λόγω της μετάβασης από την Αυστραλία στην Ελλάδα. Γύρω στον 1,5 χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν Αυστραλία και εγώ ήμουν στην Ελλάδα. Τότε ήταν η περίοδος των σεναρίων χωρισμού. Και να ζήσεις χώρια, δεν είναι θέμα σκέψης, αλλά θέμα δρομολόγησης της ζωής. Μπορεί σε μία στιγμή που είχαμε τα προσωπικά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κουρκούλης -δείτε εδώ και μια τρυφερή ανάρτησή τους για την επέτειο γάμου τους-.