Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Η πλευρά του Φιλιππίδη αντικρούει τη δεύτερη μηνύτρια - «Συνευρέθηκαν συναινετικά...»

Η ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας

Η πλευρά του Φιλιππίδη αντικρούει τη δεύτερη μηνύτρια - «Συνευρέθηκαν συναινετικά...»
News 25.05.2022 11:08
Από Ελένη Μήτση

Η δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη συνεχίζεται και την Τετάρτη 25/5 στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο παρευρέθηκαν ο κατηγορούμενος και η δεύτερη μάρτυρας με σκοπό να συνεχίσει την ανατριχιαστική της κατάθεσή της. Η δίκη έγινε με ανοιχτές τις πόρτες, με το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα να μεταφέρει πως στη αίθουσα ήταν παρών και ο γιος του ηθοποιού.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η καταγγέλλουσα κατηγορεί τον Φιλιππίδη για βιασμό κατά τη διάρκεια, που και οι δύο εργάζονταν στο θέατρο Μουσούρη. Η υπερασπιστική πλευρά του και ο ίδιος αναφέρουν πως υπήρξε ερωτική επαφή ανάμεσά τους, όμως όχι χωρίς την συγκατάθεση της γυναίκας. Προφανώς και η καταγγέλλουσα δεν το δέχεται αυτό με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί για άλλη μια φορά ψυχολογικά και να χρειαστεί συμπαράσταση.

Η συγκλονιστική κατάθεση της δεύτερης μηνύτριας του Πέτρου Φιλιππίδη

«Την κάλεσε στο καμαρίνι, της επιτέθηκε σεξουαλικά και επιχείρησε να την βιάσει. Η πλευρά του Φιλιππίδη αρνήθηκε όσα κατέθεσε η ηθοποιός και τόνισε πως συνευρέθηκαν συναινετικά».

«Μου πέταξε ένα τασάκι στον αστράγαλο, με το ζόρι είπα τα λόγια μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Λαμπάτος ο οποίος δεν δίστασε να αναφερθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει καταφέρει να απασχολήσει όσο κανένα άλλο σχετικά με το κίνημα #metoo μιας και οι καταγγελίες που βγήκαν στην φόρα τον "καίνε" για τα καλά.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως δεν άντεχε να βλέπει κάποιον άλλο ηθοποιό να γίνεται αποδεκτός από τον κόσμο αλλά ούτε και να κάνει κανείς μεγαλύτερη επιτυχία από τον ίδιο.

«Αποφάσισα και εγώ να μιλήσω γιατί τώρα πλέον μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε με το #metoo και ευτυχώς να φύγουμε από την καταδίκη της σιωπής μιας και οι άνθρωποι για τους οποίους μιλάμε τώρα είχαν θέσεις εξουσίας. Όσον αφορά τον Πέτρο, είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να μιλήσω γι’ αυτόν και για όλη αυτή την κατάσταση γιατί στην ουσία ξεκινήσαμε μαζί από το Χάι Ροκ.

Μέσα από αυτό το σήριαλ, ο Πέτρος ανδρώθηκε και έγινε θιασάρχης. Ένα περιστατικό είναι όταν είδε μια φορά μια φωτογραφία που είχε το Σπύρο τον Μπιμπίλα και έλεγε “οι πρωταγωνιστές του Χάι Ροκ”. Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Άρπαξε τον Σπύρο από το πέτο και του φώναζε, “εσύ είσαι πρωταγωνιστής;” Μια κυκλοθυμική συμπεριφορά, να χτυπάει πόρτες» είπε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε: «Τη μια να σου μιλάει για το τι έργο θα κάνετε του χρόνου και την άλλη να σε αγνοεί. Μετά το Χάι Ροκ κάναμε το “Λαβ Σόρρυ” που έκανε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία πράγμα που ο Πέτρος δε συγχώρεσε ποτέ. Θυμάμαι ότι έπαιρνα δυο χειροκροτήματα ένα πριν μπω στο θέατρο που ακουγόμουν να φωνάζω και ένα μπαίνοντας.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Πέτρο Φιλιππίδη με αποτέλεσμα να με πιάνει στη σκηνή με κεφαλοκλείδωμα και καλά για αστείο. Δεν υπήρχε αυτό στο σενάριο. Είχα νιώσει να πνίγομαι. Εν ώρα παράστασης μου πέταξε από μακριά ένα τασάκι που με πέτυχε στον αστράγαλο και έπρεπε να πω τα λόγια μου. Με το ζόρι τα κατάφερα. Λύσσαγε αν έβλεπε άλλον να έχει ανταπόκριση από τον κόσμο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στη φόρα η συμφωνία που έκαναν Φιλιππίδης - Νίνου στην περίπτωση που καταδικαστεί ο ηθοποιός

«Είδα μπροστά στα μάτια μου τον Φιλιππίδη να χτυπάει τον...» - Λύγισε η Μαρία Κατσανδρή στo Open Weekend

Share