Έμεινε κάτι παραπάνω από μισή - Στα πιο αδύνατά της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Διαγράφονται οι κοιλιακοί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έμεινε κάτι παραπάνω από μισή - Στα πιο αδύνατά της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Τους τελευταίους μήνες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε πάρει κάποια παραπάνω κιλά και γούστο της και καπέλο της, δεν καταλάβαμε ποτέ γιατί βγήκε και απολογήθηκε γι' αυτό εκφράζοντας το παράπονό της για τα σχόλια που λάμβανε στα social media (δείτε εδώ το ξέσπασμά της).

Όλες οι γυναίκες περνάμε μια φάση στην ζωή μας που γουστάρουμε να τρώμε και δεν μας νοιάζει αν η ζυγαριά ξεπεράσει το 70! Κι αυτό υγεία είναι αλλά τέλος πάντων. Η δημοσιογράφος, λοιπόν, τώρα βρίσκεται στην φάση αυτή που ήθελε να τα χάσει αυτά τα "παραπάνω" και το κατάφερε αλλά και να μην το έκανε λογαριασμό δεν έχει να δώσει σε κανέναν...

Κούκλα όπως και να είναι η Ευρυδίκη

Πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και οι κοιλιακοί της διαγράφονται!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη κιλά

Ευρυδίκη Βαλαβάνη κιλά αδυνάτισμα

Η διατροφή που ακολουθούσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Πριν αρχίσω το χορό, που τώρα είναι στη ζωή μου επί 8 ώρες καθημερινά, γυμναζόμουν περίπου 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Περισσότερο έκανα αερόβια, τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο και TRX», είχε πει σε συνέντευξή της παλαιότερα, όμως το μυστικό για το υγιές της σώμα είναι στην δίαιτα.

«Τρώω τα πάντα, σίγουρα προσέχω κι αν είναι να φάω κάτι παχυντικό θα το φάω με μέτρο. Αν αποφεύγω κάτι περισσότερο, είναι τα τηγανητά. Δεν είμαι freak με τη διατροφή μου», είχε δηλώσει παλιότερα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Πρόκειται για διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες, μα πλούσια σε λιπαρά και μέτρια σε πρωτεΐνη. Αν και παλιά είχε θεωρηθεί αμφιλεγόμενη, πλέον δεν είναι. Φαίνεται πως τα οφέλη της στο σωματικό βάρος και στην υγεία είναι πολλά, σύμφωνα με τους ειδικούς και μάλιστα, αρχικά σχεδιάστηκε τη δεκαετία του 1920 για ασθενείς με επιληψία!

Ο τρόπος που λειτουργεί, είναι ως εξής: όταν το σώμα έχει εξαντλήσει το γλυκογόνο στο συκώτι, παράγει κετόνες και χρησιμοποιεί ενέργεια από το λίπος που είναι αποθηκευμένο στα λιποκύτταρα, εφόσον βέβαια προσλαμβάνουμε λιγότερες θερμίδες από όσες χρειαζόμαστε. Επομένως η Ευρυδίκη τρώει λαχανικά, λιπαρά και πρωτεΐνη αλλά όχι πατάτες, ζυμαρικά και άλλα.