Πόσο μικρός είναι ο κόσμος; - Ο πρώην άντρας της Καλογρίδη είχε σχέση με την κόρη του Λυκουρέζου

Δείτε φωτογραφίες του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πόσο μικρός είναι ο κόσμος; - Ο πρώην άντρας της Καλογρίδη είχε σχέση με την κόρη του Λυκουρέζου

Η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε καλεσμένη στο Mega Kαλημέρα την Τετάρτη 25/5 παραχωρώντας μια εξομολογητική συνέντευξη για τα παιδικά της χρόνια αλλά και για τις σχέσεις της ζωής της. Η ηθοποιός αφού δήλωσε πως έχει φτάσει 3 φορές κοντά στον θάνατο, στη συνέχεια αποκάλυψε μια ιδιαίτερη ιστορία για έναν άντρα.

Στο παρελθόν πριν υπάρξει με τον Λυκουρέζο, είχε κάνει έναν σύντομο γάμο με τον Γιώργο Μενεγάτο. Το ειδύλλιο αυτό δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό , καθώς έμειναν μαζί για έξι μήνες. Αυτό όμως που δεν ξέραμε με τίποτα και το είπε από μόνη της στην κάμερα, είναι πως η κόρη του δικηγόρου, Άννα Μαρία Λυκουρέζου είχε και εκείνη σχέση με τον πρώην άντρα της.

Ο πρώην την Νατάσας Καλογρίδη είχε σχέση με την κόρη του Λυκουρέζου

«Γνώρισα έναν άνθρωπο υπέροχο, τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, μια ιδιαίτερη σχέση. Περάσαμε όμορφα και εξακολουθούμε να μιλάμε. Ο γάμος express που έκανα, για 6 μήνες, ήταν ένα πάρτι για τον έρωτα. Ο πρώην σύζυγός μου είχε σχέση με την κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, έτσι δεν είναι η ζωή;».

Ο Γιώργος Μενεγάτος ήταν παντρεμένος με την Καλογρίδη

«Ήταν το ’96 πριν 20 χρόνια, που ήμουν με το Γιώργο Μενεγάτο. Αυτό μου έλεγε ο πατέρας μου αστειευόμενος. ‘’Είναι δυνατόν από όλες τις γυναίκες στην Ελλάδα να βρεθεί αυτή που ήταν παντρεμένη με έναν πρώην σου; Κουλό!’’. Επειδή για κάποιο λόγο γίνονται όλα, ευχαριστώ τη Νατάσα που βρέθηκε δίπλα στον πατέρα μου την στιγμή που εκείνος κατέρρεε», έχει πει η κόρη της Ζωής Λάσκαρη.

Γιώργος Μενεγάτος