«Κινδύνευσε η ζωή μου τρεις φορές» - "Λύγισε" η Νατάσα Καλογρίδη στην κάμερα του Mega Καλημέρα

«Προστάτης μου είναι ο πατέρας μου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κινδύνευσε η ζωή μου τρεις φορές» -

Η Νατάσα Καλογρίδη, την Τετάρτη 25/5, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και στον Κώστα Τσουρό και μίλησε εκτενώς για τον αγαπημένο της πατέρα, την ψυχανάλυση που έκανε, αλλά και για τις φορές που παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

Η ηθοποιός εξήγησε πως πραγματοποίησε συνεδρίες με ψυχαναλυτή στο παρελθόν, ωστόσο θεωρεί πως η οικογένειά της είναι οι καλύτεροι ψυχαναλυτές που θα μπορούσε να έχει. Ο θάνατος του πατέρα της την στιγμάτισε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο αφού κατάφερε να συνέλθει συνειδητοποίησε πως η απώλειά του βοήθησε με έναν μαγικό τρόπο τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας στην μεταξύ τους επαφή.

Μάλιστα, θεωρεί πως είναι ο προστάτης της, καθώς και τις τρεις φορές που η ζωή της φαινόταν πως θα έφτανε στο τέλος της, εκείνη αιθανόταν την ζεστασιά του πατέρα της και όλα τελικά λειτουργούσαν ομαλά και ήρεμα.

Οι δηλώσεις της Νατάσας Καλογρίδη για τον πατέρα και τις δύσκολες στιγμές της

«Έκανα κάποια στιγμή ψυχανάλυση χωρίς να έχω πρόβλημα. Αν είχα ανάγκη να πάω σε ψυχαναλυτή, ψυχίατρο ή ψυχολόγο, δε θα καταλάβαινα την έννοια της ψυχανάλυσης, γιατί πρώτα θα ήταν η ανάγκη του να λύσω το πρόβλημά μου. Έχω τον αδελφό μου και την οικογένειά μου που είναι οι καλύτεροι ψυχαναλυτές. Η μητέρα μου, ο αδελφός μου και εγώ είμαστε μια γροθιά», ανέφερε σε πρώτο επίπεδο.

«Ο θάνατος του πατέρα μου με στιγμάτισε πάρα πολύ, του είχα τρελή αδυναμία. Όταν το ξεπέρασα άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ίσως υπήρχε κάποιος λόγος που συνέβη αυτό. Αν δε γινόταν, δε θα υπήρχε αυτή η ένωση που είχα στην οικογένειά μου. Μεγάλωσα με μια μητέρα αυστηρή και απαιτητική, έκανα και τις αλητείες μου κρυφά», συμπλήρωσε.

«Κινδύνευσα, τρεις φορές μπορεί να μην υπήρχα στη ζωή, ένιωσα ότι κάποιος ήταν εκεί και με κρατούσε αγκαλιά. Ο πατέρας μου. Ο μπαμπάς μου σκοτώθηκε όταν ήμουν 6 ετών. Μπήκα και στο νοσοκομείο, κινδύνευσε η ζωή μου 3 φορές, προστάτης μου είναι ο πατέρας μου», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον χαρακτήρα της, επισήμανε: «Είμαι εκκεντρική αλλά δε θέλω να προκαλώ. Δεν το πιστεύεις ε; Δε θέλω να χάσω ποτέ την αθωότητά μου και την παιδικότητά μου. Με έχουν σχολιάσει πολλές φορές, δε με νοιάζει. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η γαλήνη και η ηρεμία μου, όταν θα πέσω να κοιμηθώ να είμαι ήρεμη»!

«Δεν πουλάω τρέλα, άμα την έχεις δεν την πουλάς, από μόνη της η τρέλα είναι καραγκιοζιλίκι», κατέληξε αργότερα.

«Όταν γινόταν σύγκριση με την Λάσκαρη δεν...»

Η Νατάσα Καλογρίδη, το πρωί της Πέμπτης 5/5, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και αποκάλυψε για πρώτη φορά άγνωστες πτυχές της ζωής της, από την απώλεια του πατέρα της, τον οποίο έχασε τόσο άδικα σε μικρή ηλικία, έως την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, και όσα άκουσε κατά τη διάρκεια της.

«Ερωτεύτηκα, έζησα τον γάμο, έγινα σύζυγος άλλα όχι μητέρα, και όταν μου τέλειωσε, τέλειωσε και ο γάμος. Στις δέκα μέρες γνωριμίας, μου έκανε πρόταση γάμου στη Φλωρεντία, είπα ναι και ο γάμος ήταν ένα πάρτι για τον έρωτα. Ήταν τόσο ισχυρό αυτό που έζησα με την απώλεια, που για να πληγωθώ πλέον και να νιώσω κρακ μέσα μου, δεν ξέρω τι πρέπει να συμβεί. Ξέρω πολλούς που είναι γύρω μας και έχουν πει πράγματα για μένα καθόλου κολακευτικά, άλλα πραγματικά δεν με αφορά»

«Είχαμε βγει με το αγόρι μου και μία γνωστή μας και όταν πήγα στην τουαλέτα, εκείνη είπε πράγματα για μένα τους λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους! Τότε που ζήσαμε το παρανάλωμα του πυρός με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο δεν παραπονέθηκα, που όλοι έκαναν αναπαραγωγή της λανθασμένης ηλικίας μου. Έλεγαν τότε ότι γιόρταζα τα 55α γενέθλια μου επειδή το wikipedia είχε γράψει ότι είμαι γεννημένη το 1963. Είχαμε κάνει τις απαραίτητες κινήσεις με τον Λυκουρέζο, το λύσαμε και βρέθηκε τελικά ότι υπάρχει ένα τύπος που αλλάζει την ημερομηνία γέννησης μου», τόνισε σχετικά με την ηλικία της και τον σάλο που είχε ξεσπάσει.

«Φυσικά και πρόλαβα να απολαύσω τη σχέση μου με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, κάνεις δεν έχει την ικανότητα να μου χαλάσει τη δική μου ιστορία. Δεν με ενόχλησε όταν γινόταν σύγκριση της εικόνας μου με εκείνη της Λάσκαρη, αν επηρεαζόμουν από αυτά θα σήμαινε ότι υπάρχει μεγάλο θέμα. Όταν τελειώνει μία σχέση καταφέρνω να έχω καλές σχέσεις. τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο τον πήρα τηλέφωνο να έρθει στην παράσταση», κατέληξε λέγοντας.