«Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και τον έριξε σε...» - Συγκλονίζει η Νατάσα Καλογρίδη για τον χαμό του πατέρα της

Μίλησε για τον τραγικό συμβάν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και τον έριξε σε...» - Συγκλονίζει η Νατάσα Καλογρίδη για τον χαμό του πατέρα της

Το πρωί της Πέμπτης 5/5 η Νατάσα Καλογρίδη έδωσε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες από τη ζωή της (πρόσφατα είχε αναφερθεί και στην σχέση της με τον Λυκουρέζο). Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και τις στιγμές που βίωσε η οικογένεια της σε αυτό το τραγικό συμβάν.

Μίλησε για τον τραγικό χαμό του πατέρα της

«Γεννήθηκα στην Αυστραλία, ο πατέρας μου δούλευε ως μηχανικός αεροσκαφών στην Ολυμπιακή και βρέθηκε για εκπαίδευση στο Σίδνεϊ, μαζί με τη μητέρα μου. Αργότερα, στα 15 μου, με τον αδελφό μου, επιστρέψαμε στην Αυστραλία μόνοι μας, όπου τέλειωσα το σχολείο & σπούδασα ενδυματολογία. Τον πάτερα μου τον έχασα όταν ήμουν έξι ετών και αυτό ήταν για μένα σταθμός, καθώς ήμουν πολύ δεμένη μαζί του. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι, η απώλεια του πάτερα μου βοήθησε στο να γίνουμε μία γροθιά η μητέρα μου, ο αδελφός μου και εγώ», και πρόσθεσε:

«Ένα πρωί στα έξι μου ξύπνησα με κακό προαίσθημα, ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά, είδα τη θεία μου να μιλάει στο τηλέφωνο και μου είπε ψέματα. Ο πατέρας μου σκοτώθηκε δυο λεπτά πριν φτάσει στο σπίτι, οδηγούσε και ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και τον έριξε σε κολόνα, έτσι έφυγε. Δεν είδα τη μητέρα μου να πενθεί, δεν έδειξε ποτέ μπροστά μας την οδύνη της για να μας προστατεύσει, για να μη νιώσουμε ανασφαλείς», ενώ για τον τον θάνατο και την κηδεία του πατέρα της, ανέφερε τα εξής:

«Δεν πήγα στην κηδεία του πατέρα μου, συνέχισα να του γράφω γράμματα κάθε μέρα, τα οποία έδινα στον θείο μου για να τα πάει υποτίθεται στο νοσοκομείο. Ακόμη και σήμερα δεν μπορώ να θυμηθώ πώς μάθαμε τελικά για τον θάνατο του, πώς μας το είπε η μητέρα μου, δεν το θυμάμαι. Θυμάμαι ότι έβλεπα στον δρόμο ανθρώπους που έμοιαζαν στον πατέρα μου και έβαζα τα κλάματα χωρίς να το λέω στη μητέρα μου. Τον πατέρα μου πάντα τον νιώθω εδώ, είναι γύρω μου, με προστατεύει! Η μητέρα μου είναι πολύ δυνατή γυναίκα, ένα παιδί απίστευτο, πολύ νέα είχε σχέση με τον Γιώργο Λούβαρη και έμεναν στον Πειραιά, ήταν η πρώτη της σχέση».

«Η μεγαλύτερη τιμωρία είναι η κατακραυγή του κόσμου»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Secret» η Νατάσα Καλογρίδη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το κίνημα #metoo το οποίο απασχολεί όσο τίποτα άλλο καθώς σαν "βόμβα" έσκασαν οι καταγγελίες για γνωστά πρόσωπα του θεάτρου κάτι που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

«Η φουρτούνα που πέρασε το θέατρο ήταν ενταγμένη μέσα σε μια γενικότερη φουρτούνα, που περνάει η κοινωνία. Εμένα τέτοια πράγματα δεν μου είχαν ποτέ συμβεί. Ίσως ήμουν από τις τυχερές. Σε κάποιους αυτά που συνέβαιναν έχουν αφήσει ανεξίτηλα τραύματα. Πάντως, ή μεγαλύτερη τιμωρία σε αυτά είναι η κατακραυγή του κόσμου.

Η "μαχαιριά" έρχεται από τον κόσμο, ο οποίος είναι αμείλικτος τιμωρός στον χώρο μας. Παντού υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις. Δεν μπορείς να ταιριάζεις με όλους. Μπορεί να βρεθείς σε έναν θίασο όπου υπάρχουν θέματα.

Πρέπει όμως να είσαι επαγγελματίας. Στον επαγγελματικό χώρο δεν αφήνω να με επηρεάζει τίποτα. Τα σβήνω, λέω ότι δεν υπάρχουν. Γενικά, οτιδήποτε τοξικό στη ζωή μου το απομακρύνω. Είναι στάση ζωής. Δεν αφήνω ποτέ μια δουλειά επειδή υπάρχουν κάποια προβλήματα».