«Η μητέρα μου έφυγε 7 Σεπτεμβρίου, με την Κάτια ήμασταν...» - Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος εξομολογείται και συγκινεί

Ο πατέρας του της έδωσε το μονόπετρο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Η μητέρα μου έφυγε 7 Σεπτεμβρίου, με την Κάτια ήμασταν...» - Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος εξομολογείται και συγκινεί

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πριν λίγα εικοσιτετράωρα του ξαφνικού χωρισμού της Κάτιας Ταραμπάνκο με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, και όλοι έπεσαν από τα σύννεφα με τις αιχμές που άφησε για ύπαρξη τρίτου προσώπου (δείτε εδώ ποιος είναι). Έτσι το πρωί της Τετάρτης 25/5 ο πλέον πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος εμφανίστηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι ήταν αυτό που οδήγησε τη σχέση τους σε αυτό το σημείο και τι τελικά συνέβη μεταξύ τους.

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Κωνσταντόπουλου

«Δε μπορώ να ξέρω τι συνέβη μέσα της. Συγκατοικούσαμε από την πρώτη μέρα. Ήμασταν μαζί δέκα μήνες. Εγώ τουλάχιστον την ερωτεύτηκα. Είχε γίνει πρόταση γάμου. Κάθε μέρα γινόταν πρόταση γάμου. Κάθε μέρα λέγαμε πόσο ερωτευμένοι είμαστε και πόσο αγαπιόμαστε. Δεν ανακάλυψα ότι κάτι δεν πάει καλά απλά κάποια στιγμή άκουσα την ατάκα “θέλω λίγο χρόνο”.

Το θέλω λίγο χρόνο είναι στην ίδια κλίμακα με το “είχα πιει δεν ήξερα τι έκανα”. Θες χρόνο, ναι, πάρε το χρόνο σου και εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε όλα. Πριν τρεις μέρες όμως, έχεις βγει σε εκπομπή και έχεις κάνει κάποιος δηλώσεις. Έχεις δείξει το μονόπετρο της μάνας μου.

Για να τα λέμε σωστά, είχε γίνει αυτό. Εγώ, δε θα έβγαινα ποτέ να κάνω καμία δήλωση αν δε με πρόσβαλε η κίνηση. Το να δείξει αυτό το πράγμα και μετά να έχουμε… Το δαχτυλίδι της μαμάς μου δεν το δώρισα εγώ, το δώρισε ο πατέρας μου την επόμενη μέρα από τον θάνατο της μαμάς μου. Η μάνα μου έφυγε από τη ζωή 7 Σεπτέμβρη. Την είχε γνωρίσει η Κάτια, ήμασταν μαζί τότε οπότε για μένα η κίνηση αυτή ήταν πολύ σημαντική» είπε αρχικά ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλός.

«Δε θα έκανα καμία δήλωση αν υπήρχε ειλικρίνεια. Είναι φυσιολογικό μια σχέση να περνάει κάποιες κρίσεις και να ζητάει κάποιος λίγο χρόνο για τον εαυτό του. Αυτό τον χρόνο τον παίρνεις για τον εαυτό σου, όχι για να κάνεις κάτι άλλο. Τις τελευταίες ημέρες, μετά τις δηλώσεις της σε αυτή την εκπομπή ξέρω ότι είχε και κάτι άλλο.

Το παιδί που είναι μαζί της τώρα, είχε έρθει στον χώρο μου να συζητήσουμε ένα project για tattoo. Ήταν και η Κάτια εκεί. Φεύγει το παιδί, περνάει ο καιρός, μου ζητάει η Κάτια χρόνο και μια μέρα σκάει ένα τηλέφωνο, μου λέει ποιος είναι και μου είπε ότι θέλει να μου ζητήσει συγγνώμη. Σε αυτό τον παραδέχομαι γιατί εγώ στην αντίστοιχη δική μου περίπτωση δεν το έκανα. Μου το είπε ο ίδιος. Ακούω το “συγγνώμη” του».

«Έτσι όπως γνωρίστηκα εγώ μαζί της, έτσι γνώρισε και τον επόμενό της σύντροφο. Την Κάτια εγώ τη γνώρισα στον χώρο που κάνω τα tattoo. Είχε έρθει με τον τότε σύντροφό της και έναν φίλο. Φεύγοντας με ακολούθησε στο insta, άρχισαν τα like και τα comments. Εγώ άρχισα να μιλάω με την Κάτια όταν άρχισε να μου λέει ότι έχει χωρίσει. Μέχρι τότε ήμουν αδιάφορος προς τα μηνύματά της.

Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου από τη μέρα που χωρίσαμε. Με έχει πειράξει ιδιαίτερα αυτή η κοροϊδία. Ο καθένας λούζεται τις επιλογές της. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει επανασύνδεση» σημείωσε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Πως ξεκίνησαν όλα...

Μέσα στο λίγο χρονικό διάστημα που την γνωρίζουμε η Κάτια έχει καταφέρει να ερωτευτεί πάνω από 5 φόρες(;) να συγκατοικήσει σπίτι τους και να... χωρίσει! Η αλήθεια είναι πως όσον αφορά την τελευταία της σχέση με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο κανείς δεν περίμενε πως θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο άνθρωπος αυτός ήταν το στήριγμά της κατά την παραμονή της στο φετινό Survivor 5, μάλιστα έκανε και το όνομά της τατουάζ στο πρόσωπό του κι όταν η Κάτια επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο της έδωσε ένα υπέροχο μονόπετρο το οποίο έδειξε η ίδια στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής την προηγούμενη εβδομάδα (δείτε εδώ το βίντεο). Μέσα σε 7 ημέρες, όμως, όπως φαίνεται μπορούν να αλλάξουν πολλά.

Πρώην κάτιας ταραμπάνκο

Ο - πλέον - πρώην σύντροφός της μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε πως χώρισαν αφού.. το μοντέλο έκανε παράλληλη σχέση!

«Πλέον δε μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί» είπε ο tattoo artist.

«Δεν μου το είπε η ίδια, ενώ μέναμε μαζί. Είχε όλα της τα πράγματα στο σπίτι μου. Την είχα ρωτήσει γιατί… Και μου είπε “σ’ αγαπάω, τον έρωτα τον έχω απομυθοποιήσει, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο”. Και με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος αυτός και μου είπε τι τρέχει. Οφείλω να αναγνωρίσω τη συμπεριφορά του ως αντρίκεια. Έτσι έμαθα ότι είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια έκανε τις επιλογές της. Είμαστε οι επιλογές μας και αυτό το κρατάω. Δε μπορεί η Κάτια να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις για εμένα και τη σχέση μας, να δείχνει το δαχτυλίδι και έπειτα από μια βδομάδα να τα αναιρεί, ενώ διατηρούσε παράλληλη σχέση. Στο “Yes I Dο” εγώ δεν ήμουν παρών, συνοδευόταν από τον νέο της σύντροφο» τόνισε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, ο οποίος είχε χτυπήσει σε tattoo το όνομά της στα ρωσικά στο πρόσωπό του, ενώ στη δεξιά πλευρά έχει χτυπήσει την επίσημη πρόταση γάμου που της είχε κάνει.