Σύννεφα στον γάμο της Τέτας Καμπουρέλη με τον Βασίλη Γκουρούση - Η πρώτη της αντίδραση μετά την αποφυλάκισή του

Δύσκολα τα πράγματα για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σύννεφα στον γάμο της Τέτας Καμπουρέλη με τον Βασίλη Γκουρούση - Η πρώτη της αντίδραση μετά την αποφυλάκισή του

Λίγες ημέρες πριν, την Δευτέρα 23/5 συγκεκριμένα, ο Βασίλης Γκουρούσης αφέθηκε ελεύθερος. Όσο διάστημα βρισκόταν πίσω από τα σίδερα της φυλακής, η σύζυγός του, Τέτα Καμπουρέλη, πραγματοποιούσε σπάνιες εμφανίσεις και παραχωρούσε ελάχιστες δηλώσεις στην τηλεόραση και τους δημοσιογράφους γενικότερα.

Παρόλα αυτά, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 25/5, ήρθαν στο φως κάποιες πληροφορίες για την πορεία της σχέσης του ζευγαριού. Η ίδια το προηγούμενο βράδυ (24/5) βρέθηκε στην πρεμιέρα μίας παράστασης, ωστόσο απέφυγε να μιλήσει γι' αυτό το ζήτημα.

Αμέσως, μετά την αποχώρησή της, όμως, συναντήθηκε με τον σύντροφό της για να συζητήσουν όλα όσα έχουν συμβεί κατά το διάστημα της απουσίας του.

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Τέτα καμπουρέλη και τον Βασίλη Γκουρούση

Όπως αποκαλύφθηκε, λοιπόν, η Τέτα Καμπουρέλη πληροφορήθηκε για την αποφυλάκιση μέσω των δημοσιευμάτων και όχι από τον ίδιο, γεγονός που φανερώνει πως οι φήμες που θέλουν τους δυο τους να βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού, πιθανώς να είναι πραγματικότητα.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων για την αποφυλάκισή του επιχειρηματία

Το μεσημέρι της Τρίτης 24/5 οι δικηγόροι που είχαν αναλάβει την υπεράσπιση του Βασίλη Γκουρούση, εξέδωσαν ανακοίνωση για την αποφυλάκισή του. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση υποστήριζε την αθωότητά του μέχρι τέλους, ωστόσο χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος για την απόδειξη αυτής.

Ο εντολέας μας κ. ΓΚΟΥΡΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με σύμφωνη γνώμη της κας Εισαγγελέως και Διάταξη του -επί μακρόν και ενδελεχώς χειριζόμενου την κύρια ανάκριση- κου Ανακριτή οδηγήθηκε στην ελευθερία, γενομένης δεκτής επί της ουσίας της αιτήσεως αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης και των περιεχόμενων σε αυτήν ισχυρισμών της υπεράσπισης.

Παρά την επί 4,5 μήνες παρακολούθηση του εντολέα μας μέχρι την προσαγωγή του και την παραπομπή του ενώπιον του κου Ανακριτή τον Μάρτιο του 2021, αλλά και την επί 14 μήνες κύρια ανάκριση ΟΥΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ προέκυψε από οιαδήποτε έρευνα που έλαβε χώρα.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, το μοναδικό στοιχείο ενδείξεως εμπλοκής του εντολέα μας, και δη η ύπαρξη ενός ελάχιστου μικτού δείγματος βιολογικού υλικού εντός μίας θυρίδας, ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΗΚΕ από τα νεώτερα στοιχεία αλλά και τα εργαστηριακά δεδομένα που αναδείχθηκαν και προσκομίστηκαν με επιμέλεια της υπεράσπισης,

αποδεχόμενου -στην ανακριτική διάταξη- του ενδεχόμενου της τυχαίας μεταφοράς βιολογικού υλικού, όπως η υπεράσπιση από κοινού με τον Τεχνικό μας Σύμβουλο-Γενετιστή δρα. Γεώργιο ΦΙΤΣΙΑΛΟ από την πρώτη στιγμή ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ με συνέπεια υποστήριξε και απέδειξε.

Η προσπάθεια της υπερασπίσεως θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη απαλλαγή του εντολέα μας από την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία είναι και η ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ να αποφανθεί επί της υποθέσεως αξιολογώντας τα αποδεικτικά στοιχεία που ευρίσκονται εντός της δικογραφίας.

Αθήνα, 24.05.2022

Με εκτίμηση,

Οι συνήγοροι υπεράσπισης

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του Βασίλη Γκουρούση