«Κανείς δεν ήρθε να με πάρει...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση μετά την αποφυλάκισή του

«Αισθάνομαι δικαιωμένος»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κανείς δεν ήρθε να με πάρει...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση μετά την αποφυλάκισή του

Ο Βασίλης Γκουρούσης, ύστερα από 14 μήνες φυλάκισης, αφέθηκε ελεύθερος την Δευτέρα 23/5, και η κάμερα του ANT1 και συγκεκριμένα της εκπομπή το Πρωινό, τον εντόπισε στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση και κατάφερε να αποσπάσει ορισμένες δηλώσεις για τα συναισθήματά του και για την σχέση του με την σύζυγό του Τέτα Καμπουρέλη.

Ο επιχειρηματίας το πρώτο βράδυ εκτός φυλακής το πέρασε με την οικογένειά του παραμένοντας στο σπίτι των γονιών του και εξήγησε πως δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν για την αποφυλάκισή του, καθώς ήθελε να κάνει έκπληξη στα αγαπημένα του πρόσωπα. Δικαίωση είναι το συναίσθημα που αισθάνεται από τη στιγμή που επέστρεψε στην κανονικότητα, ενώ για την σύντροφό του ανέφερε απλώς πως έχουν έρθει σε επικοινωνία.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση μετά την αποφυλάκισή του

«Δικαιωμένος αισθάνομαι πρώτα από όλα. Δευτέρα πρωί αποφυλακίστηκα. Κανείς δεν ήρθε να με πάρει, έκανα έκπληξη σε όλους. Μόνο οι δικηγόροι μου το ήξεραν και τους είπα να μην πουν τίποτα. Γύρισα με το λεωφορείο.

Πήγα στη μητέρα μου πρώτα γιατί ήξερα ότι είχε ο πατέρας μου μεγάλο πρόβλημα και ξύπναγε και κοιμόταν τόσο καιρό με μία φωτογραφία μου και πήγα στον πατέρα μου, καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Ήταν το κάτι άλλο. Είχα να τον δω 14 μήνες.

Σκεφτόμουν προχωράς βρίσκεσαι μπλεγμένος σε κάτι που δεν ξέρεις πώς έχει γίνει, τι έχει γίνει κτλ. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία παιδιά. Βεβαίως και έχω μιλήσει με την Τέτα, τι είμαστε ξένοι;», είπε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη της αντίδραση της Τέτας Καμπουρέλη

Όσο διάστημα ο Βασίλης Γκουρούσης βρισκόταν πίσω από τα σίδερα της φυλακής, η σύζυγός του, Τέτα Καμπουρέλη, πραγματοποιούσε σπάνιες εμφανίσεις και παραχωρούσε ελάχιστες δηλώσεις στην τηλεόραση και τους δημοσιογράφους γενικότερα.

Παρόλα αυτά, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 25/5, ήρθαν στο φως κάποιες πληροφορίες για την πορεία της σχέσης του ζευγαριού. Η ίδια το προηγούμενο βράδυ (24/5) βρέθηκε στην πρεμιέρα μίας παράστασης, ωστόσο απέφυγε να μιλήσει γι' αυτό το ζήτημα.

Αμέσως, μετά την αποχώρησή της, όμως, συναντήθηκε με τον σύντροφό της για να συζητήσουν όλα όσα έχουν συμβεί κατά το διάστημα της απουσίας του.

Όπως αποκαλύφθηκε, λοιπόν, η Τέτα Καμπουρέλη πληροφορήθηκε για την αποφυλάκιση μέσω των δημοσιευμάτων και όχι από τον ίδιο, γεγονός που φούντωσε τις φήμες που θέλουν τους δυο τους να βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού.