Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Με τη Βίκυ Καγιά...» - Οι νέες δηλώσεις για την κόντρα τους

Οι δηλώσεις του γνωστού μοντέλου για τη σχέση της με την παλιά της συνεργάτιδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Με τη Βίκυ Καγιά...»  - Οι νέες δηλώσεις για την κόντρα τους

Στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» μίλησαν οι Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου και αποκάλυψαν τα τηλεοπτικά τους σχέδια , ενώ κλήθηκαν να απαντήσουν και για τις σχέσεις που διατηρούν με την πρώην συνεργάτιδά τους, Βίκυ Καγιά.

Οι δύο καλές φίλες βρέθηκαν χθες το βράδυ στην εκδήλωση που διοργάνωσε γνωστή εταιρεία παπουτσιών. Εκεί τις συνάντησε η κάμερα της γνωστής εκπομπής και απέσπασε δηλώσεις εφ' όλης της ύλης.

Τι δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα συνεργαζόταν εκ νέου με την Βίκυ Καγιά , το πασίγνωστο μοντέλο και παρουσιάστρια δήλωσε : « Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη Βίκυ Καγιά, οι πόρτες είναι για να ανοίγουν και να κλείνουν. Έχουν περάσει τρία χρόνια, ήρθε ο καιρός να πάμε παρακάτω ».

Επιπλέον , οι δύο παρουσιάστριες και καλές φίλες δήλωσαν πως αναζητούν ένα τηλεοπτικό περιβάλλον όπου θα περνάνε καλά και θα υπάρχει αγάπη.

Η δημοσιογράφος επέμεινε στις φήμες που θέλουν το γνωστό μοντέλο να αναλαμβάνει το ρόλο της παρουσιάστριας στο νέο reality «Love Island» , ωστόσο η Παπαγεωργίου απάντησε διπλωματικά πως είναι πολλές οι προτάσεις που την ενδιαφέρουν (δείτε λεπτομέρειες για το νέο reality που θα παρουσιάσει).

Πάντως σύμφωνα και με τα όσα σχολίασαν στο πλατώ της εκπομπής τους η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα , η Έλενα Χριστοδούλου δύσκολα θα αφήσει την καλή της φίλη να παρουσιάσει μια τέτοια βαριά παραγωγή, της οποίας σκοπός είναι να κλέψει η μία τον άντρα της άλλης.

Τέλος για τα αισθηματικά της Ηλιάνας και τα περί συμμετοχής της στο « Love Island», η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε χιουμοριστικά, πως το μόνο νησί που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή τους είναι τα Kουφονήσια στα οποία θα κάνουν διακοπές σε λίγες μέρες.

Αποκλειστικό: Ερωτευμένη ξανά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά μετά τον Snik

Όχι για να μην λένε οι γλώσσες οι κακές ότι σας μεταφέρω μόνο άσχημες ειδήσεις! Μπορεί ζευγάρια να χωρίζουν υπό άκρα μυστικότητα (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ) αλλά λεύτερες ερωτεύονται και κάνουν όνειρα για μια νέα αρχή!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε απασχολήσει πολύ τα μέσα με την προσωπική της ζωή. Η σχέση της με τον τράπερ Snik είχε μπει στο μικροσκόπιο. Φωτογράφοι και δημοσιογράφοι σκότωναν για μια κοινή τους φωτογραφία (στην αρχή). Όταν έγινε επίσημο και συγκατοίκησαν κιόλας (δείτε εδώ την σπιταρόνα που έμεναν μαζί) ξεροσταλιάζαμε όλοι στα social για ένα κοινό post, μια φωτογραφία που να τους δείχνει τρελά ερωτευμένους!

Ο χωρισμός ήρθε λίγο πριν το ζευγάρι συμπληρώσει τα δυο χρόνια κοινής πορείας κι ενώ υπήρξαν προσπάθειες επανασύνδεσης κι από τις δυο μεριές το όλο θέμα δεν... ευδοκίμησε και τώρα είναι ξανά single και οι δυο. Για πόσο ακόμα, όμως, είναι το μεγάλο ερώτημα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, που σας τις μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr (που αλλού θα μπορούσα άλλωστε!!!) η παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα αν και ο έρωτας - ακόμη τουλάχιστον - δεν έχει βρει αυτήν!

Πηγές μου από το πολύ κοντινό της περιβάλλον αναφέρουν ότι η Ηλιάνα έχει αρχίσει να έρχεται πολύ κοντά με έναν άνθρωπο από το φιλικό της περιβάλλον. Θα επανέλθω σίγουρα με ονόματα, φωτογραφίες και ντοκουμέντα...

Ηλιάνα μου, τα καλύτερα σου εύχομαι! Είναι ωραίο πράγμα ο έρωτας, δεν πρέπει να τον κρύβεις...