«Φυλακή δεν είσαι;» - Το άγνωστο τηλεφώνημα της Κατερίνας Καινούργιου με τον Βασίλη Γκουρούση

Το αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Φυλακή δεν είσαι;» - Το άγνωστο τηλεφώνημα της Κατερίνας Καινούργιου με τον Βασίλη Γκουρούση

Με αφορμή την είδηση της αποφυλάκισης του Βασίλη Γκουρούση, αλλά και τις πρώτες δηλώσεις που εκείνος παραχώρησε, η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης 25/5 προχώρησε σε μία αποκάλυψη μέσα από τον αέρα της εκπομπή της Super Κατερίνα, σχετικά με ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη όταν εκείνος ήταν ακόμη φυλακή.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου

«Εμένα με είχε πάρει ένα τηλέφωνο από τις φυλακές. Να το πω τώρα. Τον ξέρουμε 100 χρόνια. Όταν είχαμε φιλοξενήσει εδώ τον Σωτήρη Καλυβάτση όπου είχε πει για τον επιχειρηματία και το θέατρο, με παίρνει από τις φυλακές. Εμένα εν τω μεταξύ δεν με είχαν ξαναπάρει από τις φυλακές. Του λέω “φυλακή δεν είσαι;”, μου λέει “ναι μπορώ και μιλάω”. Μου λέει να σου πω ότι αυτό το σκηνικό και είχε γίνει τελείως διαφορετικά.

Εν τω μεταξύ δεν ήθελα να έχω επικοινωνίες με τη φυλακή, του έλεγα να μην με μπλέξει γιατί φοβάμαι. Δεν μου έχει ξανατύχει. Τότε, μου είχε πει ότι κατηγορείται τζάμπα και του είπα ότι κατηγορείται για μία συγκεκριμένη υπόθεση. Ξαφνικά βλέπω προχθές ότι το viber ενεργοποιήθηκε» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της.

«Κανείς δεν ήρθε να με πάρει...»

Ο Βασίλης Γκουρούσης, ύστερα από 14 μήνες φυλάκισης, αφέθηκε ελεύθερος την Δευτέρα 23/5, και η κάμερα του ANT1 και συγκεκριμένα της εκπομπή το Πρωινό, τον εντόπισε στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση και κατάφερε να αποσπάσει ορισμένες δηλώσεις για τα συναισθήματά του και για την σχέση του με την σύζυγό του Τέτα Καμπουρέλη.

Ο επιχειρηματίας το πρώτο βράδυ εκτός φυλακής το πέρασε με την οικογένειά του παραμένοντας στο σπίτι των γονιών του και εξήγησε πως δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν για την αποφυλάκισή του, καθώς ήθελε να κάνει έκπληξη στα αγαπημένα του πρόσωπα. Δικαίωση είναι το συναίσθημα που αισθάνεται από τη στιγμή που επέστρεψε στην κανονικότητα, ενώ για την σύντροφό του ανέφερε απλώς πως έχουν έρθει σε επικοινωνία.

«Δικαιωμένος αισθάνομαι πρώτα από όλα. Δευτέρα πρωί αποφυλακίστηκα. Κανείς δεν ήρθε να με πάρει, έκανα έκπληξη σε όλους. Μόνο οι δικηγόροι μου το ήξεραν και τους είπα να μην πουν τίποτα. Γύρισα με το λεωφορείο.

Πήγα στη μητέρα μου πρώτα γιατί ήξερα ότι είχε ο πατέρας μου μεγάλο πρόβλημα και ξύπναγε και κοιμόταν τόσο καιρό με μία φωτογραφία μου και πήγα στον πατέρα μου, καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Ήταν το κάτι άλλο. Είχα να τον δω 14 μήνες.

Σκεφτόμουν προχωράς βρίσκεσαι μπλεγμένος σε κάτι που δεν ξέρεις πώς έχει γίνει, τι έχει γίνει κτλ. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία παιδιά. Βεβαίως και έχω μιλήσει με την Τέτα, τι είμαστε ξένοι;», είπε χαρακτηριστικά.