«Ο Μάρκος είναι...» - Οι δηλώσεις του Λευτέρη Ελευθερίου για τον Σεφερλή μετά τον "σάλο" με το Super Mammy

«Τον εκτιμώ αφάνταστα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο Μάρκος είναι...» - Οι δηλώσεις του Λευτέρη Ελευθερίου για τον Σεφερλή μετά τον

Ο Λευτέρης Ελευθερίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 25/5, και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή και τον "σάλο" που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας του Super Mammy, για το οποίο τοποθετήθηκε και ο ίδιος.

Ο ηθοποιός εκφράστηκε με αμέριστο σεβασμό για τον συνάδελφό του και τόνισε πως τον εκτιμά πολύ ως καλλιτέχνη. Ο ίδιος υποστήριξε πως η μεγάλη του επιτυχία και η σχέση που έχει δημιουργήσει με το κοινό είναι ένας από τους παράγοντες που προκαλούν αυτή τη στιγμή τον κατακρίνουν.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Ελευθερίου για τον Μάρκο Σεφερλή

«Και από τον κύριο Σεφερλή μου έχει γίνει πρόταση και δεν είχα καταφέρει να συνεργαστώ, τον οποίο εκτιμώ αφάνταστα και από τον κύριο Κακλέα, τον οποίο εκτιμώ αφάνταστα. Ο Μάρκος είναι εξαιρετικός, ένας πολύ ταλαντούχος καλιτέχνης, έχει κερδίσει μία τεράστια μερίδα κοινού.

Θεωρώ ότι αυτό μπορεί να δημιουργεί ζήλιες, αντιπάθειες, μπορεί, δηλαδή, ένα μεγάλο κομμάτι να οφείλεται και σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά εξηγόντας πως δεν θα είχε πρόβλημα να συνεργαστεί μαζί του παρά την καταγραυγή που έχει δεχθεί.

Το μέλλον της σειράς Super Mammy

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Τύπος TV, η Έλενα Τσαβαλιά αποκάλυψε μερικά πολύ ευχάριστα νέα τόσο για την ίδια όσο και για τον σύζυγό της, Μάρκο Σεφερλή. Το ζευγάρι που δέχτηκε σφοδρές επιθέσεις από τα social media θα βρίσκεται και του χρόνου στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 για να βγει το Super Mammy και του χρόνου στον αέρα. Μπορεί να προκάλεσε σάλο με μερικές σκηνές, ωστόσο, τα ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης λένε άλλα...

Για την επόμενη; Έχει γραφτεί βέβαια ότι δεν θα συνεχίσετε…

Μην πιστεύεις τα όσα γράφουν. Έχουμε ήδη υπογράψει για του χρόνου. Θα συνεχίσουμε κανονικά.

Τηλεθέαση κοιτάς;

Κοιτάζω, αλλά όχι με πανικό, με ενδιαφέρει για να δω την απήχηση της δουλειάς μας. Αν δεν είναι καλά τα νούμερα, δεν θα πω ότι καταστρεφόμαστε, ούτε αν είναι σούπερ θα πω ότι είμαστε οι καλύτεροι…

Έχουν γραφτεί αρνητικές κριτικές το τελευταίο διάστημα, σε «αγγίζουν»;

Σε οτιδήποτε αρνητικό δεν δίνω σημασία. Ασχολούμαι μόνο με θετικά πράγματα.