«Κατηγορούμαι άδικα» - Ο Μάρκος Σεφερλής κατακεραυνώνει τους επικριτές του

Την Πέμπτη 24/5 στην ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κατηγορούμαι άδικα» - Ο Μάρκος Σεφερλής κατακεραυνώνει τους επικριτές του

Ο Μάρκος Σεφερλής έρχεται να μιλήσει για όλους όσους τον κατηγορούν για σεξιστή και σχολιάζουν το χιούμορ του, αλλά και τη νέα του εκπομπή «Super Mammy». Ο γνωστός κωμικός θα εμφανιστεί στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» το βράδυ της Πέμπτης 24/5.

Καταπέλτης ο Σεφερλής για τα σχόλια που δέχεται

Το trailer της εκπομπής έχει ήδη κυκλοφορήσει και ο ηθοποιός τονίσει πως η κριτική που δέχεται είναι συνεχώς από τους ίδιους κακοπροαίρετους ανθρώπους που δεν τον έχουν δει να παίζει ζωντανά ούτε μία φορά.

«Από ποιους έγινε η κριτική; Έγινε από κάποιους ανθρώπους που μονίμως ότι κάνει ο Σεφερλής, έχουν κάτι να πουν. Κάποιοι πρέπει να είναι στην επικαιρότητα με κάποιον τρόπο. Εγώ είμαι με αυτά που κάνω.

Άλλο ότι στεναχωριέμαι, άλλο ότι πληγώνομαι γιατί δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι κακό και κατηγορούμαι άδικα, προσπαθώντας κάποιοι να δημιουργήσουν μια άποψη για τον Σεφερλή. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σεφερλής. Είμαι 30 χρόνια στη δουλειά με τον κόσμο που με ακολουθεί που δεν είναι και λίγος».

Το ξέσπασμα του Σταρόβα για τον Σεφερλή

Ο Δημήτρης Σταρόβας παραχώρησε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τον δημοσιογράφο Γιάννη Ξυνόπουλο μιλώντας μεταξύ άλλων για τα υβριστικά σχόλια που έχει δεχτεί ο Μάρκος Σεφερλής για τη σειρά Super Mammy που προβάλλεται κάθε Κυριακή μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Πολλοί χρήστες των social media αλλά και εκπομπές σχολίασαν θεώρησαν απαράδεκτο τον τρόπο που ο ηθοποιό παρουσιάζει τους ομοφυλόφιλους και όχι μόνο.

«Το θεωρώ λάθος, επειδή έχουμε μάθει αυτό που κάνει ή λέει ο άλλος, όταν δεν συνάδει με τη δική μας άποψη ή αισθητική στην προκειμένη περίπτωση, να το βλέπουμε ως λανθασμένο και όχι ως διαφορετικό. Υπάρχει μια μικρή μερίδα που θα πει το δικό της ούτως ή άλλως, για διάφορους λόγους. Όταν όμως δεν σου αρέσει κάτι, έχει σημασία ο τρόπος που θα το πεις. Ο τρόπος καθορίζει τα πάντα στη ζωή μας».

«Άλλο να πεις «εμένα δεν μου αρέσει αυτό» και άλλο να κρίνεις και να κατακρίνεις τον άλλον με αφορισμούς. Υπάρχει τηλεκοντρόλ και ας αλλάξει ο κόσμος κανάλι αν δεν του αρέσει. Δεν χρειάζεται να βρίζουμε τους άλλους, να τους κρίνουμε και να τους αδικούμε» είπε.