Στυλίδα: Κατηγορείται για λαθρεμπόριο ο 58χρονος τραγουδιστής

Κατέσχεσαν το όχημά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στυλίδα: Κατηγορείται για λαθρεμπόριο ο 58χρονος τραγουδιστής

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστή η είδηση πως ο τραγουδιστής Ηλίας Παντευτής εντοπίστηκε από την αστυνομία στην Στυλίδα μεταφέροντας μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, με αποτέλεσμα την σύλληψή του, ενώ λίγους μήνες πριν σε σύλληψη οδηγήθηκε και ένας τραγουδιστής αλβανικής καταγωγής για διακίνηση ναρκωτικών.

Ολόκληρη η Φθιώτιδα έχει σοκαριστεί, ωστόσο φαίνεται πως ο ίδιος δεν έδρασε μόνος του, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης 24/5 όπου βρέθηκε, μαζί του ήταν και μία γυναίκα. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή αφορούν το λαθρεμπόριο.

Τι συνέβη με την σύλληψη του τραγουδιστή στην Στυλίδα

Οι άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Στυλίδας σταμάτησαν για δειγματοληπτικό έλεγχο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 58χρονος από την Ελάτεια και μια 65χρονη. Έτσι, διαπίστωσαν ότι μετέφεραν στον χώρο των αποσκευών ένα κλειστό χαρτοκιβώτιο, μέσα στο οποίο υπήρχαν 20 συσκευασίες χύμα καπνού βάρους ενός κιλού η καθεμία, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Οι επιβάτες συνελήφθησαν με κατηγορίες για αγοραπωλησία και μεταφορά λαθραίων καπνικών προϊόντων και για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και το μεσημέρι της Τρίτης 24/5 οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε να δικαστούν με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Ο βάρους 20 κιλών αδασμολόγητος καπνός παραδόθηκε στο Τελωνείο Στυλίδας, το οποίο θα υπολογίσει τους διαφυγόντες φόρους και δασμούς. Παράλληλα, κατασχέθηκε και το όχημα που επέβαιναν.

Σύλληψη τραγουδιστή για ναρκωτικά

Κεντρική Φωτογραφία: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI

7 ακόμη διάσημοι Έλληνες που έχουν συλληφθεί στο παρελθόν

Λάκης Γαβαλάς: Ήταν η 3η φορά που είχε συλληφθεί ο σχεδιαστής το 2012, με τις προηγούμενες 2 φορές να αφορούν χρέη προς το δημόσιο. Το 2012, όμως, κρίθηκε ότι ο Λάκης Γαβαλάς έπρεπε να προφυλακιστεί. Για το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της μη απόδοσης Φ.Π.Α. που έφτανε τα 145.000 ευρώ! Ο σχεδιαστής, άλλωστε, διωκόταν για οφειλές προς το Δημόσιο που φτάνουν τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σάσα Σταμάτη: Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συνελήφθη για εξύβριση. Μετά από παρατήρηση αστυνομικού φρουρού που είχε δεχθεί, για διπλοπαρκάρισμα έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Θοδωρής Μαραντίνης: Όταν ήταν 22 ετών, ο τραγουδιστής πέρασε μία νύκτα στο κρατητήριο εξαιτίας μιας κακής συνεννόησης που είχε γίνει σε ένα μαγαζί του πατέρα του.

Γιώργος Χρανιώτης: Ο γνωστός ηθοποιός κατηγορήθηκε και κρατήθηκε για βανδαλισμό όταν ήταν μόλις 19 ετών. Όντας μεθυσμένος, ανέβηκε στο καπό ενός αυτοκινήτου στο Ξυλόκαστρο, άρχισε να χορεύει και, τελικά το έσπασε! Όταν έγινε το δικαστήριο, ο ίδιος είχε μαζέψει αρκετά λεφτά δουλεύοντας, ώστε να μπορεί να αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Απόστολος Γκλέτσος: Όντας δήμαρχος Στυλίδας, ο ηθοποιός συνελήφθη το 2011. Όταν γκρέμισε -με τη βοήθεια κατοίκων και συνεργείων του δήμου- τις προστατευτικές μπάρες των διοδίων. Σκοπός του ήταν να δημιουργηθεί παράπλευρος δρόμος, ώστε οι κάτοικοι και οδηγοί να προσπερνούν τα διόδια χωρίς να πληρώνουν. Μεταφέρθηκε, έτσι, στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, όπου βρισκόταν υπό κράτηση.

Φώτης Σπύρου: Ο ηθοποιός ήταν υπό κράτηση στα κρατητήρια Θήβας το 2013 μετά από εμπλοκή σε τροχαίο. Έτσι, το γεγονός αυτό, οδήγησε στην ενεργοποίηση του εντάλματος σύλληψης που ήδη εκκρεμούσε εις βάρος του ηθοποιού για χρέη στο δημόσιο.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε κάποτε σε μια συναυλία. Όπου είχαν ξεσπάσει επεισόδια και στην προσπάθειά της να σωθεί από τα μολότοφ, είχε συλληφθεί χωρίς να έχει κάνει τίποτα!

Είχε κατηγορηθεί για οπλοκατοχή, εμπρησμό και για πρόκληση σωματικών βλαβών μόνο και μόνο επειδή έτυχε να έχει μαζί της αναπτήρα. Η υπόθεση κράτησε 7 χρόνια κατά τα οποία απαγορεύτηκε η έξοδος της ηθοποιού από τη χώρα!