Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής στην Στυλίδα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής στην Στυλίδα

Γνωστός ερμηνευτής του λαϊκού και δημοτικού τραγουδιού συνελήφθη μαζί με την φίλη του στην Στυλίδα το πρωί της Τρίτης 24/5 από Λιμενικούς του Λιμεναρχείου Στυλίδας, ενώ πρόσφατα συνελήφθη κι ένας πολύ γνωστός τράπερ.

Γιατί συνελήφθη ο γνωστός τραγουδιστής

Συγκεκριμένα, άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν στο αυτοκίνητό του μέσα σε χαρτοκιβώτιο είκοσι συσκευασίες χύμα καπνού των 1000 gr η καθεμιά, που ήταν λαθραίοι αφού δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, η σύλληψη έγινε αμέσως και ο τραγουδιστής μαζί με τη φίλη του πήραν τον δρόμο για τον Εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της αγοραπωλησίας και μεταφοράς λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Ο λαθραίος καπνός κατασχέθηκε και έχει αποσταλεί ήδη στο Τελωνείο Στυλίδας το οποίο θα προσδιορίσει τους αναλογούντες φόρους και δασμούς. Επίσης κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του τραγουδιστή ως μέσο διακίνησης και απόκρυψης λαθραίων καπνικών προϊόντων που αναμένεται να παραδοθεί και αυτό στο Τελωνείο Στυλίδας.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων πρόκειται άμεσα να σχηματιστεί δικογραφία.

Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής στην Στυλίδα

Έκτακτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους πολίτες

Μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στην Ρόδο (δείτε εδώ τι συνέβη) η ελληνική αστυνομία αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της σχετικά με τις συχνότερες μεθόδους που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι και χρήσιμες συμβουλές προς τους πολίτες για την αποφυγή εξαπάτησης.

Το τελευταίο διάστημα επιτήδειοι εξαπατούν ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων και πρατηρίων υγρών καυσίμων, αποσπώντας σημαντικά χρηματικά ποσά από τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Οι πολίτες να μην καταχωρούν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης της ηλεκτρονικής τους τραπεζικής σε ιστοσελίδες ή φόρμες που ανοίγουν μέσω υπερσυνδέσμων ( links ) και να μην κοινοποιούν σε άλλα άτομα τους προσωπικούς τους κωδικούς (ΡΙΝ) ή τους κωδικούς επαλήθευσης πιστωτικών καρτών.

Οι συχνότερες μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι και χρήσιμες συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης

Η Ελληνική Αστυνομία, με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης σε διάφορες περιοχές της χώρας, υπενθυμίζει στους πολίτες τις πιο συχνές μεθόδους που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι και παραθέτει χρήσιμες συμβουλές για την αποφυγή τους.

Συνήθως οι δράστες, για να εξαπατήσουν τα θύματά τους, εκμεταλλεύονται τις τρέχουσες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, όπως χαρακτηριστικά συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπου χρησιμοποιούν προσχήματα με αφορμή την τουριστική περίοδο καθώς και την άνοδο στις τιμές των καυσίμων.