«Λύγισε» η Ντόρα Μακρυγιάννη για τον Πάνο Νάτση - «Δεν μπορώ να δω τις Σέρρες...»

Συντετριμμένη η ηθοποιός με την απώλεια του καλού της φίλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Λύγισε» η Ντόρα Μακρυγιάννη για τον Πάνο Νάτση - «Δεν μπορώ να δω τις Σέρρες...»

Μία συγκινητική εξομολόγηση έκανε η γνωστή ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη στην εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα» το πρωί της Τετάρτης 25/5. Μέσα σε όλα τα άλλα εστίασε στον πρόσφατο χαμό του καλού της φίλου Πάνου Νάτση, που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει.

Τι δήλωσε η Ντόρα Μακρυγιάννη στον αέρα

«Η ζωή είναι απρόβλεπτη και τη θεωρούμε πολλές φορές δεδομένη » , είπε η γνωστή ηθοποιός. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε : « Δεν έχω δει το σήριαλ «Σέρρες» και ούτε νομίζω πως θα μπορέσω να το δω. Δεν θέλω.. και προχθές που πήγα λίγο... δε θέλω, δεν είμαι έτοιμη ακόμα νομίζω. Κάθε άνθρωπος που βιώνει μια απώλεια δεν είναι ωραίο. Δεν ξέρω» (δείτε το τελευταίο αντίο στον Πάνο Νάτση).

Και συνέχισε: «Δε μπορώ εγώ ακόμα να το δω. Δεν είμαι ακόμα και στη φάση να γυρίσω και να πω , πως θα χαιρόταν πολύ αν έβλεπε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν έχω φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο. Εγώ είμαι στη φάση ακόμα του γιατί δεν είναι εδώ να χαρεί. Αυτό. Εντάξει, η ζωή είναι απρόβλεπτη και την θεωρούμε πολλές φορές δεδομένη όσο κλισέ και αν ακούγεται αυτό. Δεν ξέρεις όμως τι θα συμβεί».

Με αυτά τα λόγια, μίλησε για τον χαμό του καλού της φίλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα.

Πάνος Νάτσης: Ανατριχιάζουν τα τελευταία στιγμιότυπα του ηθοποιού από την σειρά «Σέρρες»

Η παρουσίαση και η προβολή του πρώτου επεισοδίου της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», η οποία θα προβληθεί μέσα τη νέα streaming πλατφόρμα, ΑΝΤ1+ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11/4.

Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Πάνος Νάτσης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν 3 περίπου μήνες, μετά από τροχαίο με τη μηχανή του. Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέβηκε στη σκηνή με πατερίτσες και έσπευσε στην έναρξη της παρουσίασης να μιλήσει για τον ηθοποιό με τα πιο συγκινητικά λόγια.

«Γιατί να κάνω εγώ τον ρόλο, αφού αυτός είσαι εσύ;», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδη, όταν διάβασε το σενάριο της σειράς.

«Δεν φεύγει ποτέ, γιατί η αγάπη είναι μέσα μας και η αγάπη που έχουμε γι’ αυτόν δεν φεύγει ποτέ. Έφυγε και πήρε ένα κομμάτι δικό μου, γιατί αυτός ο ρόλος σε μεγάλο ποσοστό είμαι εγώ. Δεν έχει σημασία τι πήρε, έχει σημασία το τι άφησε γιατί πέρα από υπέροχος άνθρωπος ήταν και ένας υπέροχος ηθοποιός. Ήταν ένα στοίχημα όλων μας που δουλέψαμε γι’ αυτή τη σειρά, αν θα μπορέσουμε να τον αντικρούσουμε. Χαμογελάμε όταν τον βλέπουμε και θα χαμογελάσετε κι εσείς», συνέχισε λέγοντας ο Γιώργος Καπουτζίδης.