Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Αννίτα Πάνια - Έγινε γνωστό πριν λίγο...

Ποιον υποδέχεται την Πέμπτη 26/5;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Αννίτα Πάνια - Έγινε γνωστό πριν λίγο...

Την Πέμπτη 26/5 στην εποχή Ανοιχτά και στο πλατό της Αννίτα Πάνια, καλεσμένη θα είναι η ταλαντούχα και ιδιαίτερα αγαπητή για τους ρόλους που έχει κάνει, Ελένη Καστάνη. Η γνωστή ηθοποιός σε μια κατάθεση ψυχής, πρόκειται να μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια στην Κρήτη, για την απώλεια του πατέρα της, για την οποία έχει μιλήσει εκτενώς, και να εξομολογηθεί αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Η Ελένη Καστάνη σε μία κουβέντα που θα συζητηθεί

Θυμάται τη μετακόμιση με τη μητέρα και την αδερφή της στα Εξάρχεια, τον Νικόλα Άσιμο, τον Τζίμη Πανούση και τις αξέχαστες βραδιές στην πλατεία με κιθάρες και τραγούδια. Ακόμα μιλάει για το γάμο και το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, αλλά και για τη λατρεία που έχει στο μονάκριβο γιο της.

Σχετικά με τα όσα ακούγονται για καυγάδες και τσακωμούς, ξεκαθαρίζει τη θέση της και απαντά με το δικό της ξεχωριστό τρόπο στη Σοφία Μουτίδου για όλα όσα την έχει κατηγορήσει. Τοποθετείται για το #metoo και θυμάται μια παλιά ιστορία με γνωστό άνθρωπο του χώρου, ο οποίος της έκανε πρόταση να συνεργαστούν και εκείνη δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού μαζί του, καθώς αυτός είχε άσχημη φήμη.

«Ξέρω γιατί μου το έκανε αυτό...»

Το απόγευμα της Κυριακή; 17/4 η Ελένη Καστάνη βρέθηκε στο πλατό του «Τετ α Τετ» και έδωσε μια συνέντευξη «έξω από τα δόντια» στον Τάσο Τρύφωνος. Μάλιστα η ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει και για τις δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου, περί του δύσκολου χαρακτήρας της.

«Δεν έχω παίξει ποτέ με τη Σοφία Μουτίδου, μόνο μία φορά. Το έχω εξηγήσει μέσα μου γιατί το έκανε. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, δεν θέλω να προκαλέσω κανέναν. Ίσως φταίει που είχα βγει εγώ και είχα πει κάτι στο δελτίο ειδήσεων του Star», δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Γιατί με πίεζαν όλοι οι δημοσιογράφοι να πω για το #metoo. Και είχα πει ότι είχα ζήσει κάποιες δυσκολίες, χωρίς να πω λεπτομέρειες. Μπορεί να θεώρησε αυτό. Χωρίς να πω πού γινόταν, ούτε τι συνέβαινε. Εγώ είμαι 30 χρόνια ηθοποιός, δεν είπα τίποτα. Γιατί κάποιος αγωνιά;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Καστάνη.