Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Κουσουλό - Μαθεύτηκε πριν από λίγο

Τι συμβαίνει με τον δημοσιογράφο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Κουσουλό - Μαθεύτηκε πριν από λίγο

Ο Πέτρος Κουσουλός αποτελεί μέλος της εκπομπής ''Αλήθειες με τη Ζήνα'' και η συμβολή του είναι πολύ μεγάλη ειδικά σε ό,τι αφορά στην έρευνα της υπόθεσης της Πάτρας, που έχει απασχολήσει το πανελλήνιο τελευταία. Την Τετάρτη 25/5 η εκπομπή βγήκε κανονικά στον αέρα στην ώρα της, με μια απουσία ωστόσο.

Η Ζήνα Κουτσελίνη καλωσόρισε τον δημοσιογράφο από το σπίτι του αυτή τη φορά (Δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του), καθώς δεν αισθανόταν καλά και για προληπτικούς λόγους αλλά και για να προστατέψει τον εαυτό θα σχολιάσει τα θέματα μέσω κλήσης, που κάνει από skype.

Ο Πέτρος Κουσουλός απουσιάζει από την εκπομπή ''Αλήθειες με τη Ζήνα''

«Ο Πέτρος Κουσουλός είναι λίγο άρρωστος από το σπιτάκι του. Πέτρο μου μας λείπεις, αγάπη μου γλυκιά», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Έμαθα ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος ενώ νοσηλευόταν»

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Κουσουλός ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος όπου εμφανίζεται στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» καθημερινά, είναι ένα από τα πρόσωπα όπου έχει ασχοληθεί από την πρώτη στιγμή με την υπόθεση της Πάτρας όπου οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές.

Ωστόσο, ο ίδιος αυτή τη φορά μίλησε για την προσωπική του ζωή όπου δεν δίστασε να κάνει κάποιες αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για τον ρόλο του ως πατέρα , για την οικογένεια και τα παιδιά του.

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει αλλάξει η ζωή μου με τον ερχομό των παιδιών μου. Η μεγάλη είναι 4 ετών και με την μικρή έχουν 11 μήνες διαφορά και αυτό ήταν και λίγο δύσκολο για εμάς. Τα παιδιά δίνουν άλλο νόημα στη ζωή. Η πρώτη κόρη μου ήταν 3 μηνών όταν μάθαμε ότι η σύζυγός μου ήταν πάλι έγκυος. Είναι ωραίο γιατί είναι κοριτσάκια και επειδή είναι το ίδιο φύλο είναι τέλεια αυτή η συνύπαρξη.

Δηλώσεις Πέτρου Κουσουλού

Είμαι χαζόμπαμπας, δεν μπορώ ποτέ να τις μαλώσω, η μαμά είναι η αυστηρή της οικογένειας. Η γυναίκα μου έμεινε έγκυος στο πρώτο παιδί ενώ ήμασταν μαζί 6 μήνες, όποτε έχει και τα καλά του αυτό αλλά και τα κακά του. υπό την έννοια ότι δεν είχαμε γνωριστεί καλά και δεν είχαμε προλάβει να ζήσουμε πολλά πράγματα.

Έμαθα ότι θα γίνω πατέρας ενώ η γυναίκα μου βρισκόταν στο νοσοκομείο, γιατί είχε πάθει κάτι γυναικολογικό και επειδή οι γιατροί έπρεπε να την εξετάσουν για να δουν ποια αντιβίωση θα της χορηγήσουν, ανακαλύψαμε πως είναι έγκυος. Ήθελα πολύ να κάνω μία οικογένεια και είμαι ευτυχής ενώ βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουνε δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία, είναι η συνέχειά σου ουσιαστικά».