«Μεσημεριάτικα; Με σήμα οκτώ;» - ''Ταράχτηκε'' η Μενεγάκη με ακατάλληλη φράση που ακούστηκε στην εκπομπή ''ελένη''

Το ''μάζεψαν''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μεσημεριάτικα; Με σήμα οκτώ;» - ''Ταράχτηκε'' η Μενεγάκη με ακατάλληλη φράση που ακούστηκε στην εκπομπή ''ελένη''

Η εκπομπή ''ελένη'' βγήκε και την Τετάρτη 25/5 κανονικά στον αέρα και αφού η παρουσιάστρια ευχήθηκε στην αγαπημένη της Ρούλα Σταματοπούλου για το μωράκι, που έφερε στον κόσμο, στη συνέχεια την είδαμε να έχει καλεσμένο στο πάνελ της τον Θανάση Πάτρα και να σχολιάζουν όλοι μαζί θέματα της ροής.

Σε κάποιο σημείο λοιπόν, ο δημοσιογράφος θέλησε να αναφερθεί σε ένα περιστατικό, που σημειώθηκε στο Αγρίνιο πριν χρόνια και δίκη εκκρεμεί ακόμα. Περιγράφοντας το σκηνικό ακούστηκε η λέξη ''κρεβάτι'' και εκεί η Μενεγάκη τα έχασε γιατί περίμενε, πως θα ακουστεί κάτι άλλο. Τελικά, τη εξήγησαν τι ήθελε να αναφέρει ο Πάτρας και ηρέμησε.

Η ταραχή της Ελένης Μενεγάλη στον αέρα της εκπομπής ''ελένη''

«Το συμβάν έγινε το 2019 και σήμερα ήταν η δίκη και αναβλήθηκε… Τι έγινε; Ο τότε γαμπρός έκανε το γαμήλιο γλέντι την Πέμπτη… έκανε πρώτα το γλέντι, όπως κάνουμε πρώτο και το κρεβάτι…»

και τότε η παρουσιάστρια ταράχτηκε «Κρεβάτι; Κρεβάτι; Μεσημεριάτικα; Με σήμα οκτώ;»! Και ο Θανάσης Πάτρας της εξήγησε: «Δεν έχετε αυτό το έθιμο αυτό με τα λεφτά;».

«Μου ήρθε ξαφνικό»

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι της Παρασκευής 20/5 ανακοίνωσε ένα δυσάρεστο νέο για το τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος για την αγαπημένη σειρά του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, η οποία φτάνει στο τέλος της.

Οι Συμπέθεροι μας αποχαιρετούν και αυτό φαίνεται πως θα απογοητεύσει τους τηλεθεατές, που περίμεναν να συνεχιστεί και του χρόνου (δείτε εδώ το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς).

«Κοιτούσα τα χαρτιά μου και λέω «τι λέει εδώ προτελευταίο επεισόδιο;» και λέω κάτσε να πάρω τηλέφωνο την κυρία Βλαβιανού να μου το επιβεβαιώσει γιατί είναι Μάιος και μου φαίνεται νωρίς εμένα… όμως όχι! Οι συμπέθεροι τελειώνουν την άλλη εβδομάδα»!

Η Ελένη Μενεγάκη αναφώνησε «Μου ήρθε ξαφνικό». Αμέσως μετά η παρουσιάστρια εξήγησε πως σήμερα, 20 Μαΐου είναι το προτελευταίο επεισόδιο της πετυχημένης σειράς του Mega.