«Να απολαύσεις τον γιο σου» - Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι γέννησε η...

Το περιμέναμε ανά πάσα στιγμή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Να απολαύσεις τον γιο σου» - Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι γέννησε η...

Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 25/5 η Ρούλα Σταματοπούλου έγινε μητέρα για πρώτη φορά, δίνοντας ζωή στον καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο, τον γιο της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το baby shower). Τα νέα ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη λίγα λεπτά την έναρξη της εκπομπής της.

Έγινε μανούλα για πρώτη φορά η Ρούλα Σταματοπούλου

Μάλιστα η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την χαρά της για την ευτυχία που βιώνει η για χρόνια συνεργάτιδά της.

«Αν και έχουμε μία ροή έτοιμη, φτιαγμένη όπως πάντα, όταν βγαίνουν ωραία γεγονότα, θέλουμε πάρα πολύ να τα λέμε. Είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να στείλω τις ευχές μου στην αγαπημένη μου και για πολλά χρόνια συνεργάτιδά μου Ρούλα Σταματοπούλου που πριν από καμία δυο ωρίτσες απέκτησε το μωράκι που περίμενε όλη αυτή τη σεζόν.

Να ‘σαι καλά Ρουλίτσα μου, να απολαύσεις τον γιόκα σου, να είναι ωραίος σαν τη μανούλα και γλυκός σαν τον πατερούλη και να περνάτε μοναδικές στιγμές μαζί» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η κοιλίτσα της Ρούλας στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει αυτούς τους μήνες η Ρούλα Σταματοπούλου, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει μαμά για πρώτη φορά. Η γνωστή make up artist ήταν αυτή που είχε κάνει γνωστή την είδηση για την εγκυμοσύνη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έκτοτε, πολλές είναι οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες με τον πατέρα του παιδιού της, Κωνσταντίνο, αλλά και με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Αυτή τη φορά, η Ρούλα Σταματοπούλου δημοσίευσε μία σειρά από βίντεο στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στο ασανσέρ χαϊδεύοντας την κοιλιά της.

«Μου είχατε πει ότι μέρα με τη μέρα θα βλέπω την κοιλίτσα μου να μεγαλώνει από τον 7ο και μετά, αλλά δεν σας πίστεψα. Μέρα με τη μέρα τελικά και νομίζω θα εκραγώ. Δεν ξέρω τα άλλα κορίτσια που έχουν μεγαλύτερες κοιλίτσες πως την παλεύουνε. Εσείς που έχετε γίνει ήδη μάνες τι φάση; θα περπατάω; θα κυκλοφορώ με ξαπλώστρα; δεν βλέπω άλλη λύση, πραγματικά» ακούγεται να λέει.

Τα νέα στιγμιότυπα της Ρούλας Σταματοπούλου στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της