«Μετά από έναν αγώνα που έδωσε για 14, 15 περίπου μήνες...» - Δικαιωμένη η οικογένεια του Γκουρούση

Οι πρώτες δηλώσεις του γιου του

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Μετά από έναν αγώνα που έδωσε για 14, 15 περίπου μήνες...» - Δικαιωμένη η οικογένεια του Γκουρούση

Ο Βασίλης Γκουρούσης είχε συλληφθεί το Μάρτιο του 2021 για το ριφιφί στις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό και ύστερα από 14 μήνες φυλάκισης αφέθηκε ελεύθερος την Δευτέρα 23/5. Η οικογένεια του πλέον νιώθει απύτα δικαιωμένη. Μάλιστα, την Τετάρτη 25/5 ο γιος του μίλησε στο T-live και την Πόπη Παπαδοπούλου.

Οι δηλώσεις του γιου του Βασίλη Γκουρούση

«Φανταστείτε ότι ο ίδιος ανακριτής που τον προφυλάκισε, ο ίδιος ανακριτής τον έβγαλε, έτσι; Έχει επιστρέψει στο σπίτι του» είπε χαρακτηριστικά.

«Δικαιωμένοι αισθανόμαστε ως οικογένεια μετά από έναν αγώνα που έδωσε για 14, 15 περίπου μήνες» συμπλήρωσε ο γιος του στο T-live.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση μετά την αποφυλάκισή του

Ο Βασίλης Γκουρούσης, ύστερα από 14 μήνες φυλάκισης, αφέθηκε ελεύθερος την Δευτέρα 23/5, και η κάμερα του ANT1 και συγκεκριμένα της εκπομπή το Πρωινό, τον εντόπισε στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση και κατάφερε να αποσπάσει ορισμένες δηλώσεις για τα συναισθήματά του και για την σχέση του με την σύζυγό του Τέτα Καμπουρέλη.

Ο επιχειρηματίας το πρώτο βράδυ εκτός φυλακής το πέρασε με την οικογένειά του παραμένοντας στο σπίτι των γονιών του και εξήγησε πως δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν για την αποφυλάκισή του, καθώς ήθελε να κάνει έκπληξη στα αγαπημένα του πρόσωπα. Δικαίωση είναι το συναίσθημα που αισθάνεται από τη στιγμή που επέστρεψε στην κανονικότητα, ενώ για την σύντροφό του ανέφερε απλώς πως έχουν έρθει σε επικοινωνία.

«Δικαιωμένος αισθάνομαι πρώτα από όλα. Δευτέρα πρωί αποφυλακίστηκα. Κανείς δεν ήρθε να με πάρει, έκανα έκπληξη σε όλους. Μόνο οι δικηγόροι μου το ήξεραν και τους είπα να μην πουν τίποτα. Γύρισα με το λεωφορείο.

Πήγα στη μητέρα μου πρώτα γιατί ήξερα ότι είχε ο πατέρας μου μεγάλο πρόβλημα και ξύπναγε και κοιμόταν τόσο καιρό με μία φωτογραφία μου και πήγα στον πατέρα μου, καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Ήταν το κάτι άλλο. Είχα να τον δω 14 μήνες.

Σκεφτόμουν προχωράς βρίσκεσαι μπλεγμένος σε κάτι που δεν ξέρεις πώς έχει γίνει, τι έχει γίνει κτλ. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία παιδιά. Βεβαίως και έχω μιλήσει με την Τέτα, τι είμαστε ξένοι;», είπε χαρακτηριστικά.