«Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στη ζωή μου αλλά ποτέ...» - Η Ελένη Καστάνη συγκλονίζει με τη σπάνια αποκάλυψή της

Όλα όσα ανέφερε η ηθοποιός

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στη ζωή μου αλλά ποτέ...» - Η Ελένη Καστάνη συγκλονίζει με τη σπάνια αποκάλυψή της

Η Ελένη Καστάνη πρόκειται να βρεθεί καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης 26/5 της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά» του Open την Τετάρτη 25/5, όπου παραχώρησε μία συνέντευξη. μεταξύ άλλων μίλησε για το #metoo καθώς και για μία προσωπική της εμπειρία και για τη μοναδική περίπτωση που γνώριζε η ίδια, η οποία πρόσφατα αναφέρθηκε στην πρόταση που της είχε γίνει για το 50-50.

Η αποκάλυψη της Ελένης Καστάνη

«Με έπαιρναν από όλες τις εκπομπές να μιλήσω για το #metoo και τους έλεγα ότι δεν έχω να δηλώσω κάτι γιατί ότι συμβαίνει στο θέατρο, συμβαίνει σε όλους τους χώρους. Εγώ έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στη ζωή μου αλλά ποτέ στο θέατρο. Η μόνη περίπτωση που ήξερα είναι μια. Μια συνάδελφος μου είχε εξομολογηθεί κάτι που ήταν το πιο light. Μου το είχε εξομολογηθεί αυτό το 2015.

Αυτός ο άνθρωπος τότε, μου πρότεινε να συνεργαστούμε και με πολύ ωραίο τρόπο το απέφυγε γιατί μου είχε πει η συνάδελφος αυτό. Δεν συνεργάστηκα με αυτόν τον άνθρωπο. Η συνάδελφος μάλιστα μου είχε πει ότι είχε βουίξει ο τόπος, ότι το είχε κάνει και σε άλλες» είπε η ηθοποιός.

Η εξομολόγηση της Ελένης Καστάνη για την προσωπική της ζωή

Στο πλατό του «The 2night Show» βρέθηκε χθες το βράδυ 25/4 η Ελένη Καστάνη, η οποία μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τα λάθη και τα σωστά της καριέρας της αλλά και στην αδυναμία της, τον μονάκριβο γιο της. Μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι συνεχίζει ο έρωτας που ζει για εκείνον, παρά το πέρας των χρόνων.

«O έρωτας με τον γιο μου συνεχίζεται παρόλο που εκείνος μεγαλώνει. Είχα την περιέργεια να δω αν είχα κόρη αν θα ήμουν όπως με τον γιο μου. Πιστεύω πως θα ήμουν γιατί είμαι πολύ καλή μαμά. Θεωρώ πως δεν θα είμαι κακή πεθερά γιατί έχω τσεκάρει ότι ο γιος μου στις επιλογές του είναι πολύ σωστός», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Με τον πρώην σύζυγό μου ήμασταν 14 χρόνια μαζί. Έχουμε τέλειες σχέσεις αλλά εγώ επέλεξα να μην ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Όταν έχει ένα μικρό παιδί δεν ανοίγεις την πόρτα σου, για να μπει ένας πατριός μέσα, δύσκολη απόφαση. Αισθανόμουν ότι ο γιος μου δεν ήθελε. Ο γιος μου δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με την υποκριτική, γιατί το έχω ζήσει από μέσα και είναι δύσκολο. Ας πάει σε μια δουλειά πιο εύκολη», πρόσθεσε η Ελένη Καστάνη.