Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Νάργες - Η ανάρτηση από όταν ήταν μωρό και η απορία για το σε ποιον θα μοιάζει το παιδάκι της

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Νάργες - Η ανάρτηση από όταν ήταν μωρό και η απορία για το σε ποιον θα μοιάζει το παιδάκι της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τόσο η Λάουρα Νάργες όσο και ο Χρήστος Σαντικάι καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες οι δυο τους αναμένεται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Μπορεί η ίδια στην αρχή να είχε αποφασίσει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την χαρά της, ωστόσο πλέον δεν διστάζει να αναφέρεται για το συγκεκριμένο γεγονός μέσα από τα social της.

Έτσι, γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός όπως είναι λογικό, έχει απορία σε ποιον θα μοιάζει το αγέννητο παιδί της μιας και είναι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης (25/5) μοιράστηκε μια φωτογραφία από τον Οκτώβριο του 1990, όταν εκείνη ήταν μωρό, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η μαμά μου περίμενε ένα ξανθό γαλανομάτικο Γερμανάκι… Τόσο κοντά»!

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες

Ανάρτηση Λάουρας Νάργες

Πόσο χρονών είναι ο σύντροφος της Λάουρα Νάργες

Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει ο Χρήστος Σαντικάι. Η σύντροφος του Λάουρα Νάργες περιμένει το μωράκι τους και η ευτυχία τους έχει "χτυπήσει κόκκινο". Μάλιστα, η μέλλουσα μανούλα μας έδειξε και με μια φωτογραφία στο Instagram πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

Ποιος είναι όμως ο σύντροφος της 31χρονης παρουσιάστριας - ραδιοφωνικής παραγωγού που της έχει κλέψει την καρδιά και δηλώνει φουλ ευτυχισμένη;

Ο Χρήστος Σαντικάι γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1994 στην Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα με τους γονείς του σε ηλικία περίπου 2 ετών.

Στα 9 του υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Legend κυκλοφορώντας 3 δίσκους (CD+DVD) με εκκλησιαστικούς και χριστιανικούς ύμνους.

Παρά την επιτυχία των δίσκων του δεν αποκόμισε σημαντικό οικονομικό όφελος έτσι μαζί με το σχολείο άρχισε να εργάζεται σαν σερβιτόρος.

Τελείωσε μουσικό σχολείο και στα 15 του βαπτίστηκε Χριστιανός. Για ένα μεγάλο διάστημα είχε χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας ώσπου το 2014 επανεμφανίστηκε μέσα από το μουσικό τάλεντ σόου του Alpha "The Voice" και το επανέλαβε και τον επόμενο χρόνο.

Το 2016 ηχογράφησε κάποια τραγούδια μαζί με τη PaperMusic σε πιο λαϊκούς ρυθμούς και ήχους, ασχολείται όμως κυρίως με την ενορχήστρωση και την ηχογράφηση.

Πλέον, ασχολείται κυρίως με την ενορχήστρωση και την ηχογράφηση και έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως η Έλλη Κοκκίνου, ο Stan, ο Πάνος Κιάμος, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Χαρούλα Αλεξίου.

Χρήστος Σαντικάι Λάουρα Νάργες διαφορά ηλικίας