«Περιμένω πως και πως» - Ο Χρήστος Σαντικάϊ μιλά πρώτη φορά και αποκαλύπτει για την εγκυμοσύνη της Νάργες

Η γνωριμία τους μετρά χρόνια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Περιμένω πως και πως» - Ο Χρήστος Σαντικάϊ μιλά πρώτη φορά και αποκαλύπτει για την εγκυμοσύνη της Νάργες

Γονείς θα γίνουν για πρώτη φορά η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάϊ, όπως σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό, και το ζευγάρι ανυπομονεί να ξεκινήσει την κοινή του ζωή μιας και πλησιάζει ο καιρός που θα φάμε και κουφέτα. Δεν κρύβουν τη χαρά τους για το χαρμόσυνο νέο, το οποίο επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι μέσα από τα social media.

Ο Χρήστος Σαντικάϊ μιλά στη Σάσα Σταμάτη και το Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, και αποκαλύπτει για αυτό το γεγονός που πρόκειται να αλλάξει ριζικά τη ζωή τους.

Όσα ανέφερε ο Σαντικάϊ για τον ερχομό του παιδιού του

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Περιμένω πώς και πώς να γεννηθεί το μωράκι. Έχει δώσει μία θετική ενέργεια στο σπίτι μας πριν καν γεννηθεί» αναφέρει ο γνωστός τραγουδιστής και συνεχίζει

«Είναι όλα τα θετικά συναισθήματα μαζί. Είναι ανάμεικτα, πολύ όμορφα, όπως και για τη Λάουρα, που θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα, και υπάρχουν ακόμα περισσότερα».

Ο Χρήστος Σαντικάϊ μιλά πρώτη φορά και αποκαλύπτει για την εγκυμοσύνη της Νάργες

Κάνουν σύμφωνο συμβίωσης - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Happy Day

Μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση θέλησε να κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας (9/5) στον αέρα της εκπομπής Happy Day. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργες πρόκειται να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης

Μάλιστα στη φωτογραφία που δημοσίευσαν για να επιβεβαιώσουν ότι θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, φαίνεται και το μονόπετρο που έχει δώσει ο μουσικός στην αγαπημένη του (δείτε το εδώ).

«Να σας δώσω μια πληροφορία αποκλειστική. Σε έναν μήνα υπογράφουν σύμφωνο συμβίωσης και κάνουν ένα πολύ μεγάλο πάρτι για να το γιορτάσουν», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής της.